Whey Mass Gain + Carbo Plus

Pytania dotyczące stosowania suplementów, dobór odżywek, suplementacja.
Najlepsze odżywki na masę, odchudzanie, siłę, wytrzymałość mięśniową.

Post przez xXxLizaxXx » niedziela, 4 paź 2015, 20:12

Witam,

Wlasbnie zakupiłem z Hi-Tec`a Whey Mass Gain 3 g + Carbo Plus 1 g. są to moje pierwsze odzywki dlatego mam pytanie jak je przygotowywac. są one w workach, a pisze na nich ze po uzyciu trzeba dobrze zamknac, hmm w czym przechowujecie takie rzeczy ? Druga sprawa to w jakiej wodzie przygotować to ? I Kiedy najlepiej spożywać

Wiem ze Carbo podczas treningu i chwile po wypic z woda
Gainer: Przed treningiem z godzinę i po treningu z 4 min (a w dni treningowe rano i wieczorem )?, ale nie wiem w jakiej wodzie (ciepla, zimna, przegotowana ?

Czekam na odpowiedz Dzieki

Post przez xXxLizaxXx » niedziela, 4 paź 2015, 20:18

Moze i glupie i banalne pytanie, ale chciałbym uzyskać odpowiedz bo w podwieszonym nie zauważyłem jej, pierwszy raz chce stosować odzywki, wiec prosiłbym o rady Pozdrawiam.

Post przez Oleary93 » niedziela, 4 paź 2015, 20:25

przechowywoj w tym czym sa- workach, dobrze zawin gore i juz.a pic z jaka wodaż zimna moze byc. carbo pijesz przed/w trakcie/po treningu jak wolisz
gainer stosujesz jak masz braki z diety wegli i bialka, albo jak poprostu masz problem z jakimś posilkiem.

Post przez osteen » niedziela, 4 paź 2015, 20:33

warto kupić pierwszy raz odzywki w opakowaniach z plastiku - później sie je myje i wtedy mozna kupować w worach - ja mam dwa te duze banki z olimpu i trzymam w nich carbo i bialko z ostrowii

Post przez xXxLizaxXx » niedziela, 4 paź 2015, 20:35

Aha, to mam jeszcze jedno pytanie dotyczące tych odzywek

Gainera mam 4 g:
Stosowanie: Po posiłku rano, po obiedzie (lub w dni treningowe przed treningiem godzinę i po treningu 4 min), po kolacji

Carbo mam 1000g: w poludnie w dni nietreningowe, natomiast w dni gdy mam trening stosuje po treningu..

1. Czy dobrze stosuje ? (kazda dawka 5 g w 2 ml wody lub mleka)
2. Carbo mam przygotowywać tak samo ? 5 g przed treningiem i 5 g ? w 15 ml? Jak pic w trakcie treningu ? Mam tylko pic te 2 ml wody z tym, czy carbo (200ml) + wode ? Jak to jest ?

Pozdrawiam.

P.S. przechowuje juz to w szczelnych pojemnikach (dzieki mamuska) :D

Post przez osteen » niedziela, 4 paź 2015, 20:57

carbo to raczej w dni treningowe - bo to dawka wegli dla organizmu podczas/po wysilku.

Post przez Oleary93 » niedziela, 4 paź 2015, 21:12

po co ci carbo w dni nie treningowe? ja carbo stosuje tylko po treningu, w trakcie normalna woda . a co do gainera, tak jak pisałem wyzej, pijesz jak masz braki z diety, ewentualnie przed treningiem.

Post przez xXxLizaxXx » niedziela, 4 paź 2015, 21:36

Aha, no dzieki

Teraz Carbo bede stosować w dni treningów (przed i po) (po 5 g.)
Gainer Stosuje: Po sniadaniu, Po obiedzie i po Kolacji, jako uzupelnienie bialka (w dni treningowe przed i po silce).

Male pytanko. :D Czy dzieki Gainer`owi uda mi sie zdobyc jakas Wieksza masę miesniowa, niore to od 7 dni i narazie ani grama w gore. Wydaje mi sie ze dietę mam nawet nawet. Jeszcze troche poszperam i ja napisze na nowo Pozdrawiam.

Post przez Oleary93 » niedziela, 4 paź 2015, 22:07

Gainer Stosuje: Po sniadaniu, Po obiedzie i po Kolacji, jako uzupelnienie bialka (w dni treningowe przed i po silce).
uzupelnienie bialkaż zauważ ze ten gainer skalda sie z wiekszej ilosci wegla. jak chcez na noc uzupełnić bialko to kup normlanie bialko. gainer jest dla ludzi którzy w szybkim czasie chcą nabrać masy. jak zjesz tego z 6 kg to napewno beda rezultaty

Post przez xXxLizaxXx » niedziela, 4 paź 2015, 22:18

Mam tego 4 kg, czyli powiedz kiedy mam to stosować ? (Jestem laikiem )

Następna strona

Powrót do Odżywki i suplementy