Tribulusy

Pytania dotyczące stosowania suplementów, dobór odżywek, suplementacja.
Najlepsze odżywki na masę, odchudzanie, siłę, wytrzymałość mięśniową.

Post przez shoowekkk » sobota, 12 mar 2016, 11:00

Co sądzicie o tribulusach ro?nych firm? Czy dobrze na was działają? której firmy ten specyfik jest najlepszy? Wypowiedzcie sie co poprostu o tym suplemencie sądzicie

Post przez koksu_Mc » sobota, 12 mar 2016, 14:12

Prosze Cie bardzo :D Tribulus jest to zio3ko bu3garskie, które ma za zadanie podniesienie naturalnegop poziomu testo. Jeśli jesteś w wieku do 25 lat, zio3ko to nic ci nie da. Gdy? w wieku tym poziom naturalnego testosteronu jest maksymalny - a wiec nie da sie go już podnieoa. ogólnie suplement nie należy do najtanszych. Należy łączyć z ZMA. tańszym zamiennikiem tt jest żen-szen, który wykazuje te same w3aociwooci co tt. Kombinacja tt z żmą (można samemu zło?ya lub w jednym supl. Acetabolan lub xtreme pro zma) często jest brana po cyklu sterydowym - wiadomo w jakim celu.
Podsumowując jeśli masz kasę i wiecej jak 25 lat możesz brać tt - na pewno będziesz sie lepiej czu3, miał lepszy sen i twoja kobieta bedzie zadowolona. Jeśli nie spe3niasz tych wymogów to kupno tt bedzie wyrzuceniem pieniędzy w b3oto.

Post przez Lawley1973 » sobota, 12 mar 2016, 15:26

Widziałem badania laboratoryjne dodtycz1ce poziomu naturalnego testosteronu w organizmie 20-latka... przed cyklem Tribulus+ZMA+ALC i pod koniec... pod koniec cyklu poziom naturalnego testosterony wzros3 z 7,24 proc.
do .... 8,1 proc.
:-) Jak widaa... prawie nic.
Oczywiście jest to ocena subiektywna i żeby widaa było wyraYne ro?nice nale?a3oby zbadaa niezale?n1 probe mężczyzn w ro?nym wieku grupowym i poddaa ją badaniom.
No ale jakby nie było badania te są dowodem, że nie ma sensu brac Tribulusa w młodym wieku (na zyczenie badania laboratoryjne są do wgl1du).

Post przez shoowekkk » sobota, 12 mar 2016, 17:50

no właśnie mario w tym problem, że też to wziąłem i faktycznie jak napisał mega koks, ogólnie miałem naprawdę lepsze samopoczucie ale jakicho wielkich efektow nie było

Post przez Lawley1973 » sobota, 12 mar 2016, 19:16

shoowekkk, oczywiście, samopoczucie sie poprawia, bo jakby nie było, to afrodyzjak :-)

Post przez shoowekkk » sobota, 12 mar 2016, 20:15

ano właśnie, tylko to powinni zażywać ludzie co najmniej po 35 roku życia wtedy chyba naprawdę to by dało niezłe rezultaty, a tak przy dobrym odzywianiu i odpowiednim treningu, no i wspomagaczach, to poziom testosteronu sie utrzymuje chyba na dobry poziomie, tak mi sie wydaje

Post przez Lawley1973 » sobota, 12 mar 2016, 20:31

Tak jest.
Dobrze ci sie wydaje W3aociwie sam ruch i ćwiczenia fizyczne są już dużym bodYcem do produkcji testosteronu w organizmie.

Post przez shoowekkk » sobota, 12 mar 2016, 20:43

?le to ują3em Lawley1973 wiedziałem, że tak jest tylko tak mi sie jakoś napisało :-) . a co poniektorzyu myol1, że jak już coś wezm1 to im uroonie a tu tak jak w ?yciu jak sobie nie zapracujesz to nikt Ci za darmo nie da.
Za3o?y3em ten temat też po to, żeby tacy co poniektórzy sobie poczytali i pomyśleli troszke.
Chyba wszyscy sie ze mna zgodz1

Powrót do Odżywki i suplementy