trening silowy z priorytetem

Tysiące godzin spędzonych na siłowni, hektolitry wylanego potu, walka ze swoimi słabościami.
Ten dział stworzony jest z myślą o Tobie - spytaj czy dobrze ćwiczysz.

Post przez lavon » poniedziałek, 21 mar 2016, 10:57

obecnie robie plan na masę i ładnie mi to idzie.. jednak sila bardzo mi spadla i mam zamiar coś z tym fantem zrobić chodzi mi w szczególności o poprawienie wyniku w wyciskaniu na płaskiej (obecnie wyciskam ok.70kg ) szukałem planu na sile, ale takiego zeby był priorytet z wyciskaniem na płaskiej ale nie znalazłem prosze o pomoc w ulozeniu takiego planu albo podanie jakiegoś sensownego (ewentualnie dobrego do przerobienia), bo sam jeśli chodzi o plany na sile to jestem poczatkujacy wiek:17 staz:1,5 waga: 82 wzrost: 18 z gory dzieki za pomoc.... pozdr...

Post przez OJessika » poniedziałek, 21 mar 2016, 11:36

Zadam ci pytanie:Chcesz pakowac i dobrze wyglądać czy popisywać sie przed kumplami ile bierzesz na klateż????cos jest nie tak jeżeli spadla ci sila......jak ktoś na tym forum kiedyś napisal:"z przyrostem masy idzie przyrost sily"dlaczego u ciebie jest odwrotnie????nie wiem...........jezeli chcesz możesz robić plan na sile, masa tez ci po tym przybędzie //:-D :-D /

Post przez Musgrave-08I » poniedziałek, 21 mar 2016, 11:44

ćwicz normalnym planem masowym.
Pewnie nawet nie zrobiłeś ogolnego.Sila spadla bo prawdopodobnie mięśnie są zbyt zmeczone.
Priorytety jeszcze nie teraz, trening na sile rowniez.
Dlaczego podajesz inny staż niz w notce ?

Post przez ESW » poniedziałek, 21 mar 2016, 14:29

Co was tak bardzo podnieca w tym wyciskaniu powiedz mi wyjaśnij bo nie czaje jak mogal Ci slia spaść jeśli nawet w formnie nie jestes, ćwicz normalnym planem tak jak ss napisał jakiś priorytetów udziwnien

Post przez OJessika » wtorek, 22 mar 2016, 07:38

tez tego ESW nie rozumiem.
co druga osoba chce plan i pisze ze na klatę wyciska tyle a tyle i chce wyciskać wiecejpoza tym nie rozumiem lavon tego '' ''!obecnie robie plan na masę i ładnie mi to idzie.. wiec jak mogla spaść ci sila skoro plan "ladnie ci idzie" ???????

Powrót do Trening