Trening klaty

Tysiące godzin spędzonych na siłowni, hektolitry wylanego potu, walka ze swoimi słabościami.
Ten dział stworzony jest z myślą o Tobie - spytaj czy dobrze ćwiczysz.

Post przez WAida » sobota, 30 kwi 2016, 14:42

Mam pytanko o klatke.Cwicze ja raz w tygodniu.
mój trening to :wyciskanie sztangi na plaskeij: 4 serie po 8                                           wyciskanie hantli na skosie: 4 serie po 8                                          rozpietki na plaskiej: 4 serie po 12Treningi robie na zmiane, to znaczy ze robie tez sztanga na skosie                                                hantle na płaskiej                                                 rozpietki na skosieMoja klata rosnie co jakieś 2tyg robie serie ze sztanga ciezsza o ok.
1kg.Nie mam raczej problemów z moja klata jeśli chodzi o jej wielkość ale i tak jest ona mala w porownaniu do reszty co mam robic???Chce zeby byla WIELKA  'jezykoko'

Post przez 0k1my » sobota, 30 kwi 2016, 19:33

sprobowac np treningu z priorytetem na klatke jeśli juz ćwiczysz dluzej, a jeśli jesteś poczatkujacy to z czasem powinno Ci sie to wyrownac.
SProbuj progresji tzn zwiększasz ciezar, a zmniejszasz liczbę powotrzen Np zaczynasz od 12 a kończysz na 8

Post przez WAida » niedziela, 1 maja 2016, 08:27

Dzieki.
Sprobuje na pewno.Dam znac jak bedzie WIELKA  ':-D'

Post przez 0k1my » niedziela, 1 maja 2016, 13:44

oj to nie szybko moja po 2ch latach wielka jeszcze nie jest;PP

Powrót do Trening