Witaj gościu, zarejestruj się
Rejestracja i otrzymasz pełny dostęp do forum
shekera nie masz?
co Cię nie zabije to Cię dwa razy wzmocni !!!
http://testosterone.pl/eas-myopro-whey-2270-gram
wcześniej była promocja po 105 zł za tą cenę to rewelacja ! po prochu widać, że jest sporo izolatu jak da się wymieszać łyżką/widelcem to mieszam, wtedy nie ma żadnej piany ^^
Treściwy masz ten dziennik, no i efekty są, życzę powodzenia, będę zaglądał
Białka z tego co wiem bardzo smaczne, no i ta cena...
105zł za 2270 gram białka to kosmos EAS = jakość! Forum kulturystyczne - profesjonalne forum dyskusyjne o sporcie.
Osoby zainteresowane współpracą z forum 4gym.pl - proszę o kontakt: 4gym@4gym.pl
za tą cenę to rewelacja, nawet za 130 zł jest super, skład b.dobry ( po prochu widać, że sporo izolatu ) mieszanie super, praktycznie zero piany, ładny zapach i co ważne brak chemicznego posmaku jak będzie kasa to kupię jeszcze puszkę
szkoda, że dostępne tylko w dwóch smakach.
Czarny może ściągnie inne, lecz już bez promo cena będzie droższa Forum kulturystyczne - profesjonalne forum dyskusyjne o sporcie.
Osoby zainteresowane współpracą z forum 4gym.pl - proszę o kontakt: 4gym@4gym.pl
cena pewnie będzie zaporowa,
bo jak mam płacić 160zł za mix (wpc/izolat) to wolę kupić za 100 - 120 zł czyste wpc lub inny mix. (np. SP 80 ) ciekawe kiedy i po ile będzie promo na Fitmax Wake Up (wiesz coś może bo jak dobra cena będzie to wezmę na próbę tam to dopiero skład przedni (WPC/WPH/WPI + wolne aminowkasy )
Co do Wake Up to nie wiem, jak produkt wejdzie na rynek, niebawem w dziale Fitmax pojawi się zapewne info
Forum kulturystyczne - profesjonalne forum dyskusyjne o sporcie.
DIETA:
1 posiłek - 4 jajka - 20g oleju lnianego - 150g brokuł 2 posiłek - 200g kurczaka - 250g warzyw - 14g oliwy z oliwek 3 posiłek - 200g kurczaka - 14g oliwy z oliwek - 200g warzyw TRENING po treningu: -40g EAS Whey Protein 4 posiłek - 100g Kurczaka - 3 jajka - 14g oliwy 5 posiłek - 200g twarogu - 20g oliwy SUPLEMENTACJA: XXL Nutrition Leucine – 5g po treningu Olimp Gold Omega-3 – 3x2kaps do posiłków Olimp Żeń-szeń Vita-complex – 1kaps po śniadaniu Swanson Rhodiola Rose Extract - 2x1kaps. Tested ZMA - 3kaps przed snem TRENING: A [1. - Zarzut siłowy 35kg x6powt. 40kg x6powt. 45kg x6powt. 50kg x6powt. 55kg x5powt. 2. - drążek 6powt. 6powt. 6powt. 6powt. 6powt. 3. - Martwy ciąg 80kg x5powt. 80kg x5powt. 80kg x5powt. 80kg x5powt. 80kg x5powt. +Brzuch + 20 min wbieganie i schodzenie ze schodów + 20 min rowerek stacjonarny Komentarz: Ciężary zmniejszyłem po chorobie. Cięzko było, szczerze już trochę zmęczony jestem redukcją. Ostatnie 3tyg redukcji a potem czysta masa. Raczej na pewno zaopatrzę się w jakiś suplement zwiększający wrażliwość insulinową. Na masie nie wchodziłem na więcej niż 200g węglowodanów a zawsze w pas szło... Zauważyłem, że na Low-Carb mam dużo lepsze samopoczucie, i nie mam napadów senności w ciągu dnia.
DIETA:
nic nowego Low-Carb trzymany SUPLEMENTACJA: XXL Nutrition Leucine – 8g po treningu XXL Nutrition Beta Alanine – 5g przed treningiem Olimp Gold Omega-3 – 3x2kaps do posiłków Olimp Żeń-szeń Vita-complex – 1kaps po śniadaniu Swanson Rhodiola Rose Extract - 2x1kaps. Tested ZMA - 3kaps przed snem TRENING: 1. - thrusters 30kg x5powt. 35kg x5powt. 40kg x5powt. 45kg x5powt. 50kg x5powt. 2. - wyciskanie wąskie 50kg x10powt. 55kg x10powt. 60kg x10powt. 65kg x10powt. 70kg x10powt. 3. - wiosłowanie 35kg x10powt. 40kg x10powt. 45kg x10powt. 50kg x10powt. 55kg x10powt. +Brzuch + 20 min wbieganie i schodzenie ze schodów + 20 min rowerek stacjonarny Komentarz: Ciężko się ćwiczy, siła sporo spadła ...
DIETA:
po staremu SUPLEMENTACJA: XXL Nutrition Leucine – 8g po treningu Fitmax BCAA + Cytruline - 20g przed treningiem Fusion Suplements Rocket Fuel – 1kaps przed treningiem Olimp Gold Omega-3 – 3x2kaps do posiłków Olimp Żeń-szeń Vita-complex – 1kaps po śniadaniu Swanson Rhodiola Rose Extract - 2x1kaps. Tested ZMA - 3kaps przed snem TRENING: Boks Komentarz: Rhodiola Rose lepiej działa jak się przyjmie na pusty żołądek, czuć lekką euforię
DIETA:
tak jak było ;> SUPLEMENTACJA: XXL Nutrition Leucine – 8g po treningu Olimp Gold Omega-3 – 3x2kaps do posiłków Olimp Żeń-szeń Vita-complex – 1kaps po śniadaniu Swanson Rhodiola Rose Extract - 2x1kaps. Tested ZMA - 3kaps przed snem TRENING: 1. - Zarzut 35kg x5powt. 40kg x5powt. 45kg x5powt. 50kg x5powt. 55kg x5powt. 2. - Martwy Ciąg 75kg x10powt. 80kg x10powt. 85kg x10powt. 90kg x10powt. 95kg x10powt. 3. - Drążek 5powt. 5powt. 5powt. 5powt. 5powt. +Brzuch + 30 min biegania Komentarz: Trening w nowym miejscu Kto przegląda forumUżytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości |
|