ja się martwię sesją examinacyjna na razie bo 9 examów..:/ i nie wiem od czego zacząć <wiem ze najlepiej od początku> no ale "bałagan na strychu" i nieogarniam.. :p
Witaj gościu, zarejestruj się
Rejestracja i otrzymasz pełny dostęp do forum
heheh długo niedługo.. będzie to będzie nie to nie.. damy rade..
ja się martwię sesją examinacyjna na razie bo 9 examów..:/ i nie wiem od czego zacząć <wiem ze najlepiej od początku> no ale "bałagan na strychu" i nieogarniam.. :p Codziennie trzeba starać się wykraczać poza swoje możliwości.
— Sosai Masutatsu Oyama
UWAGA, już dzisiaj w nocy start konkursu
Więcej info nieco później EDIT: Lub jutro rano, bo mam dużo pracy i nie mam kiedy regulaminu napisać Forum kulturystyczne - profesjonalne forum dyskusyjne o sporcie.
Osoby zainteresowane współpracą z forum 4gym.pl - proszę o kontakt: 4gym@4gym.pl
No to się zacznie :p
What doesn't kill me - only makes me stronger!
Czekam z niecierpliwością, mam nadzieje że będzie ciekawa konkurencja
Panowie i Panie prawdopodobnie rozpoczęcie konkursu odbędzie się jutro.
Czekam na pewien skrypt, który programista dla nas pisze (a będzie niezbędny w konkursie) Forum kulturystyczne - profesjonalne forum dyskusyjne o sporcie.
Osoby zainteresowane współpracą z forum 4gym.pl - proszę o kontakt: 4gym@4gym.pl
To może zdradzisz co nieco na temat konkursu.
wszystko w swoim czasie
już niebawem się dowiecie Forum kulturystyczne - profesjonalne forum dyskusyjne o sporcie.
Ooo nie spodziewalem sie ze maszyna konkursowa tak szybko ruszy
Nom
Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu...czas i tak upłynie...
A to pewne że każdy coś dostanie za to że się zarejestrował
** EDYCJA POSTA ** PYTANKO : maszynka konkursowa już ruszyła? Załapie się jeszcze?
konkurs już rozpoczęty!
zamykam ten temat konkurs pod linkiem: http://4gym.pl/konkurs-dla-ka-dego-ilo-zaproszonych-osob-na-forum-4gym-t334.html Forum kulturystyczne - profesjonalne forum dyskusyjne o sporcie.
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3