Tutaj zapraszam do zadawania pytań ktore mozna szybko wyjaśnić.
Pozdrawiam Kwachu
Witaj gościu, zarejestruj się
Rejestracja i otrzymasz pełny dostęp do forum
Tutaj zapraszam do zadawania pytań ktore mozna szybko wyjaśnić.
Pozdrawiam Kwachu
Co myślicie o mleku w proszku takim odtłuszczonym?
oraz Jak się wam widzi gainerze megabol 737
Mleko w proszku równa sie duo laktozy ogólnie odradzam szybko mówiąc.
gainer porażka cukry proste plus pszenne białko.
J/w - gainer nie słynie z pozytywnych opinii.
Choć produkt ma już trochę czasu. Megabol teraz poszedł do przodu i są dobre opinie o 'nowych' produktach, aczkolwiek sam nic od nich nie brałem i w najbliższym czasie nie wezmę Forum kulturystyczne - profesjonalne forum dyskusyjne o sporcie.
Osoby zainteresowane współpracą z forum 4gym.pl - proszę o kontakt: 4gym@4gym.pl
Zdecydowanie odradzam firmę Megabol zresztą jak resztę Polskich firm, wyjątkiem są jedynie wybrane produkty które faktycznie coś są warte.
Chcę zwiększyć swój bilans kaloryczny przez dodanie do diety gainera, jeżeli mielibyście jakiegoś stosować to jaki był by to produkt?
Krótka wypowiedź dla czego ten produkt.
toxyna - jeśli chcesz zwiększyć bilans to najlepiej dodaj Kcal z jedzenia. Najlepiej przedstaw dietę
Które białko najlepsze na noc ?
OLIMP ProLong Protein OLIMP Whey Pro Matrix OLIMP 100% Natural WPC OLIMP Whey Protein Complex 100% TREC Night Protein Blend SIX STAR Whey Protein Elite
Te, które zawiera kazeinę - Night Protein Blend
A z tych które wymieniłeś jest typowo na noc - wiec OK! Forum kulturystyczne - profesjonalne forum dyskusyjne o sporcie.
Osoby zainteresowane współpracą z forum 4gym.pl - proszę o kontakt: 4gym@4gym.pl
Co polecacie jeść na kolacje przy diecie redukcyjnej ?
CO sadzicie o odzywce na mase Activlab Mass Up dodam ze jestem typowym ento i waze 58 kg
smak i rozpuszczalność "nawet, nawet"
ale jakość kiepska ! tanie więc nie za dobre ! ile chcesz przeznaczyć na gainera ?
Witam. Mam Weider Gold Whey, ActivLab - CarboMax Energy power , Irontest Standard ( 90 tabs ) Jeśli możecie mi napisać jak brać i czy w ogóle łączyć te trzy środki to bym był wdzięczny. Pozdrawiam.
• Strona 1 z 2 • 1, 2