spalacze ClenBurexin vs. Olimp Thermo Speed extreme

Pytania dotyczące stosowania suplementów, dobór odżywek, suplementacja.
Najlepsze odżywki na masę, odchudzanie, siłę, wytrzymałość mięśniową.

Post przez misiekmk_ » piątek, 11 mar 2016, 20:05

Najpierw powiedz ile masz lat, ile cwiczysz, podaj wage/wzrost

Post przez BRANDI » piątek, 11 mar 2016, 20:14

nie chuja dało odstawiłem zresztą pierdole redukcje:D wogole nic mi sie nie chce robic.. caly dzien bym spal.no tak czytałem i wyczytałem ze 1 tabs ma 200mg koffy:Dco do termo speeda to coś spala, coś tam w watrobie sie dzieje nie pamiętam co

Post przez misiekmk_ » piątek, 11 mar 2016, 20:33

Glikogen spala w watrobie? Bo tam są jego zapasy... Brednia wyssana z palca, te wszystkie ziola to mogą wywołać lzejsze, częstsze sranie + redukcja wody, z poceniem sie jest naprawdę spoko przynajmniej u mnie.
Klient zadowolony bo wchodzi na wage i coś tam spadło no i supeł sie sprzedaje

Post przez CarriRho » piątek, 11 mar 2016, 20:34

nie chuja dało odstawiłem zresztą pierdole redukcje:D wogole nic mi sie nie chce robic.. caly dzien bym spal.no tak czytałem i wyczytałem ze 1 tabs ma 200mg koffy:Dco do termo speeda to coś spala, coś tam w watrobie sie dzieje nie pamiętam cowszystko jest napisane w 3 poscie od gory... , mógłbyś jeszcze przeczytać pierwszy post i odpowiedzieć na zawarte tam pytania : <

Post przez BRANDI » piątek, 11 mar 2016, 21:36

szybsza synteza glikegonu w watrobie i miesniach, podnosi sie zuzycie glukozy we krwi w oddychaniu komórkowym

Post przez Alpha79 » piątek, 11 mar 2016, 21:43

A jak oceniacie Thermo Fat Burner (firmy Trec) ?? zwłaszcza na tle tych twoch ???

Post przez misiekmk_ » piątek, 11 mar 2016, 21:45

szybsza synteza glikegonu w watrobie i miesniach, podnosi sie zuzycie glukozy we krwi w oddychaniu komorkowym- szybsza synteza glikegonu w watrobie i mięśniach - Ja bym to zaliczył bardziej do skutków ubocznych bo glikogen jako przetworzona glukoza nic wspólnego z utrata miesni a jego spadki kończą sie tylko katabolizmem bialek i oslabieniem- podnosi sie zuzycie glukozy we krwi w oddychaniu komórkowym - To moze byc prawda, nie wiem ale ciekawe jak ma sie to procentowo do podwyższania spalania glukozy

Post przez BRANDI » sobota, 12 mar 2016, 07:17

- szybsza synteza glikegonu w watrobie i mięśniach - Ja bym to zaliczył bardziej do skutków ubocznych bo glikogen jako przetworzona glukoza nic wspólnego z utrata miesni a jego spadki kończą sie tylko katabolizmem bialek i oslabieniemjak wiadomo glukoza powstaje przez trawienie węglowodanów o roznych stopniach złożoności etc, glukoza jest syntezowana w mięśniach i w watrobie na glikogen co za tym idzie glukoza czyli wegle są szybciej zużywane w celach energetycznych, tak wiec przy mniejszej dostawie wegli, idzie nam to na plus, w dodatku wzmacnia sie lipoliza, tak wiec w efekcie czego palimy tluszcz.

Post przez misiekmk_ » sobota, 12 mar 2016, 07:40

mylisz pojecia BRANDI ;Synteza glikogenu to nic innego jak zamiana glukozy w glikogen w komorkach mięśniowych a Ty piszesz o spalaniu glikogenu

Post przez BRANDI » sobota, 12 mar 2016, 08:37

zobacz co to jest glikogen, a sobie wyjasniszglikogen nie jest tylko w mięśniach wytarzany ale przede wszystkim w watrobie,

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Odżywki i suplementy