Prosze o rozpisanie mi cwiczen na moj sprzet.

Tysiące godzin spędzonych na siłowni, hektolitry wylanego potu, walka ze swoimi słabościami.
Ten dział stworzony jest z myślą o Tobie - spytaj czy dobrze ćwiczysz.

Post przez Angelikaa » poniedziałek, 9 maja 2016, 23:49

Mam pytanie ćwiczę juz troszke.Tylko ćwiczę tak rcazej wszystko co sie da.Efekty przyszly masę lape elegnacko.Tylko teraz chciałbym jakas rozpiske.Moj sprzęt który posiadam to .Lawczka (rozpietki,wyciskanie na płaskiej i 3 poziomy w gore ,nogi)Gryf dlugi , gryf krotki prosty gryf lamany .Obciazenia mam tyle co potzebuje narazie.2 hantle jeden 6kg drugi 8.Chcialbym zebyscie mi rozpisali jak trenować bo teraz trenowałem 5 dni w tyg 2 przerwy i tak w kolko.Mysle ze to za duzo.Prosze o rozpiskę cwiczen jakich mogę robić (na moim sprzecie)na poszczególne dni.I w jakie dni co robic.Z gory wam dziekuje.Moj wiek 2 lat waga prawie 70kg ale calyczas lape masę bo trzymam dobra dietę i wspomagam sie gainerem i aminokwasami.Dziekuje za odpowiedz.Acha nogi mogę pominąć bo mysle ze są dobre bo dużo grałem w pilke tz trenowalem.Z GORY DZIEKI.Acha prosze o rozpisanie mi cwiczen które bede mógł wykoanc na moim sprzęcie ponieważ na silownie niemam czasu chodzic.

Post przez TorriPL » wtorek, 10 maja 2016, 06:45

wejdź do podwieszonego . tam etyl wrzucił b dużo planów , skorzystaj z czyjejś pracy , znajdz coś dla siebie i wklej tutaj amy powiemy czy wybrałeś dobrze pozdrawiam

Powrót do Trening