potrzebuje masy !!!

Tysiące godzin spędzonych na siłowni, hektolitry wylanego potu, walka ze swoimi słabościami.
Ten dział stworzony jest z myślą o Tobie - spytaj czy dobrze ćwiczysz.

Post przez FIORINI » sobota, 16 kwi 2016, 21:23

Mam 18 lat i Od 5 lat trenuje pilke nozna w amatorskim klubie... jestem dosyc zwinny, szybki, ale czasem brakuje mi bardzo ważnej rzeczy - MASY.. przy każdym wyskoku do glowki z cięższym przeciwnikiem przegrywam, potrzebuje także masy, bo od jakiś 2-3 lat moja waga mało co sie zmienila, a teraz wynosi 6 kg i albo grubnę tylko 1 kg albo znów mi spada do 58-59 kg... zaczyna mnie to meczyc... juz nie mam z czego wyrabiać sobie miesni... chciałem sie spytać o jakas odzywke na mase, potrzebuje ja bardzo ! Moja babka z WFu powiedziala, zebym qpil sobie PORTAGEN, tylko potrzebowałbym receptę od lekarki, znów trener mój i qmple polecają kreatynę i jakieś bialka.
NIE CHCE ZADNYCH sterydów ANABOLI ITP... poprostu mam bardzo dobra przemianę materii, ale i tak potrzebuje coś z tym zrobic... chciałem prosić o pomoc w wybraniu jakiejś odzywki bardzo byłbym wdzięczny za to... pozdrawiam i z gory dzieki za pomoc

Post przez KARBOON » sobota, 16 kwi 2016, 22:13

Siema, to powinno byc dobre w sam raz dla Ciebie:

http://rs22.pl/rs22/towar.php?idtowaru11p 118 http://rs22.pl/rs22/towar.php?idtowaru11p 118

Post przez Mutatedd » niedziela, 17 kwi 2016, 06:24

Zadbaj o dobra diete.
są rozpisane na tej stronie.

Post przez dvk » niedziela, 17 kwi 2016, 06:29

Dobra zaczynam od opisu:
*Wzrost: 186cm(teraz moze z 1cm wiecej)
*Waga: 52kg!!!!(czasem 1kg w przod, a potem znów 52kg)
*Budowa:
-Bardzo chude nogi,
-klatka szczupla
-biceps i triceps maly,
-brzuch(drabinka 8) -jedyna porządnie uksztaltowana czesc mojego ciala-(3 miesiące brzuszki codziennie po 2 serie,wieczorem)
-plecy-lepiej nie mowic(zero wypukosci :cry: )

No wiec problem podobny, ale troche inny niz kolegi.Jem według wskazówek z roznych stron www(kilka obfitych posilkow dziennie), ćwiczę intensywnie od miesiaca, codziennie(jeden dzien przerwy w tyg.).W budowie miesni moze lekka roznica, ale wskazowka wagi stoi w miejscu :cry: Nie wiem co robic.Jem jak glupi. ćwiczę jak glupi.I nic!!Wykonuje cwiczenia roznych partii miesni i jem dużo sera zoltego,kurczakow.Jem platki z mlekiem,jogurty.CO MAM ROBIC??Jesli powinienem brac jakieś suple to dajcie linki(w miarę tanie i wydajneA co powiecie o tym: http://rs22.pl/rs22/towar.php?idtowaru11p 66 http://rs22.pl/rs22/towar.php?idtowaru11p 66
Z gory dzieki za pomoc, Joe Boxer

Post przez E1ffel » niedziela, 17 kwi 2016, 06:42

mass xxl moze byc

Post przez Charlton_XAIU » niedziela, 17 kwi 2016, 06:55

Napisz jak wyglada twój trening z pilka nozna.
Ile razy biegasz w tygodniu? wysiłek aerobowy itp.
Napisz co jesz, dokładnie i ile i dokładnie kiedy; przed treningiem po treningu.
Zalezy z czym jesz tego kurczaka, ser itp.
Musisz dokładnie napisać bo byc moze spożywasz za mało weglowodanow.
Synteza bialka potrzebuje energii.
Ile spisz na dobe? Tobie najbardziej potrzebna jest dieta.

Post przez dvk » niedziela, 17 kwi 2016, 07:05

Dobra czyli mass xxl moze byc Tylko teraz pytanie.Czy dawka 100g dziennie byłaby wystarczajaca.Nie dam rady 150g dziennie .150g*30dni 4,5kg,czyli na miesiąc jedno opakowanie 4,8 139zl!!Nie wystarczy mi na silownie, a przeciez sam suplement nie straczy, a ćwicząc w domu nie uzyskam chyba takich efektow jak na silowni!Poza tym nie mam w domu przyrządu do cwiczenia nóg No wiec jak 100g wystarczy??A moze jest jakiś inny tańszy w uzyciu produkt??Albo chociaż tańszy sklep z mass xxl :D Sory za ten post,ale mam dopiero 16lat i sam sie nie utrzymuje....

Post przez Charlton_XAIU » niedziela, 17 kwi 2016, 07:06

A wogule byłeś u lekarzaż Moze masz nadczynność tarczycy albo cos.
Sama odzywka ci dużo nie da bez odpowiedniej diety :roll:

Post przez IRaptorI » niedziela, 17 kwi 2016, 07:13

masz taki problem , bo jeżeli grasz w pile to znaczy ze biegasz dużo , a dodatkowo kopiesz etc... to duży wysilek, mysle ze twój problem to to iz spalasz dużo wiecej kalorii niz potrzebuje twój organizm , a co za tym idzie potrzebna ci jest dieta , obliczenie zapotrzebowana i poporstu zwiekszenie ilosci posilkow , węglowodanów

Powrót do Trening