Nie chce mi się

Tysiące godzin spędzonych na siłowni, hektolitry wylanego potu, walka ze swoimi słabościami.
Ten dział stworzony jest z myślą o Tobie - spytaj czy dobrze ćwiczysz.

Post przez JohnnyR » niedziela, 19 maja 2013, 17:35

Ja za to wolę pływać. Bieganie bardziej męczy, przez to jest z niego mniejsza satysfakcja :/

Post przez zawiszak10 » środa, 22 maja 2013, 19:05

Nie odpuszczaj treningu wg mnie to najgorsze, zamiast tego sobie coś lekkiego warto zrobić ewentualnie same cardio.

Post przez sędziakalosz » czwartek, 6 cze 2013, 07:03

Jest wiele kursów, które pomagają wzbudzić w sobie motywację i pobudzić nas do działania. Gdy nie radzimy sobie sami, warto skorzystać z pomocy kogoś doświadczonego. Tutaj jest darmowa konferencja online, która pomoże Ci osiągnąć sukces:http://www.mistrzmotywacji.pl/

Post przez amanda77 » sobota, 15 cze 2013, 10:35

To oczywiste, że Ci się czasem nie chce - taka już natura człowieka. Charakter pokazujemy wtedy, gdy mimo przeciwności potrafimy się "zmusić" do działania. Ja w takich momentach oglądam motywacyjne filmy, albo zdjęcia w stylu przed - po. I nabieram ochoty do działania 8-)

Post przez Vicher » wtorek, 18 cze 2013, 17:27

Pewnie wdało się przemęczenie/przetrenowanie. Zrób przerwę regeneracyjną koniecznie! Nie zwlekaj z treningami tylko idź możliwie jak najwcześniej na niego bo później z reguły się nie chce. Wrzuć do diety witaminy, żeń-szenia, jakaś kofeina czy guarana przed treningiem. Poczujesz co na Ciebie działa, bo na każdego coś innego. Zdaj relacje. Powodzenia.

Post przez Limlo » środa, 26 cze 2013, 14:03

pomyśl nad zmianą ćwiczeń :-)

skoro widać progres, to znaczy że robisz to jakiś czas. jeśli ciągle robisz to samo to zaczyna się nudzić i stąd może pochodzić brak motywacji.

Post przez Luckitrans » czwartek, 27 cze 2013, 14:13

Czemu nasza wola nazywa się silną skoro tak naprawdę jest ona słaba? Ja mam ogólnie słomiany zapał... i często zmieniam ćwiczenia... raz jest to basen później siłownia po jakimś czasie bieganie i tak w kółko nie niczego nie robię dłużej niż miesiąc bo mnie znudzenie ogarnia i nie chce mi się...

Post przez poczatkujacy » czwartek, 8 sie 2013, 05:45

zacznij przyjmowac przedtreningowke, wstajesz rano, jak niepracujesz, sniadanko -> przedtrningowka i jazda :)

Post przez Magiks » czwartek, 8 sie 2013, 07:36

Najlepiej ćwiczyć z bliską osobą. Razem jest fajniej 8-) .

Last edited by Magiks on Tue Oct 08, 2013 5:09 pm, edited 1 time in total.

Post przez Kajman01 » niedziela, 25 sie 2013, 09:17

Ja mam na kompie serie tapet motywacyjnych z cyctatami, które naprawde działają pozytywnie na moją podświadomość i nie wyobrażam sobie nie pójść na trening...

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Trening