Nawet najlepszy samochód nie pojedzie bez paliwa. Kulturystyczne odżywianie. Przemyśl co jesz, bo to jest kluczem do osiągnięcia sukcesu. Dieta dla każdego.
bardzo ciekawy tekst. zgadzam się z nim praktycznie w stu procentach. staram się mieć dobre podejście do mojego odchudzania nawet mimo jakiś niepowodzeń
po pierwsze to trzeba zacząć obserwować swoje przyzwyczajenia żywieniowe. Z wielu rzeczy często nie zdajemy sobie sprawy, przez co brniemy w złe nawyki zamiast z nich zrezygnować. dlatego najlepiej dietę jest rozpocząć od zapisywania przez tydzień co się je, w jakich ilościach i o jakich porach. dzięki temu o wiele łatwiej będzie zmienić swoje nawyki oraz wprowadzić ograniczenia.
Ciekawy artykuł. Od psychiki wiele zależy w naszym życiu, nie tylko jeśli chodzi o dietę, ale nawet o trening. Kiedy wydaje nam się, że już nie możemy, a jednak ćwiczymy dalej. Psychika, to jest to.
przez Dominikos » poniedziałek, 22 wrz 2014, 11:07
Ciekawe porady. Ja zawsze twierdziłem, że bardzo ważna jest właśnie w tym wszystkim nasza psychika. Do tego polecam pójść do tego dietetyka w Katowicach. Może skutecznie pomóc w osiągnięciu zamierzonych rezultatów, a do tego na pewno będzie w stanie dać naprawdę przydatne porady. Niestety wiele osób chcąc się odchudzić działa raczej po omacku, na zasadzie prób i błędów.
Bardzo dobry artykuł. Coś w tym jest - wiele osób zbyt szybko oczekuje efektów i przez to dość szybko się zniechęca, gdy ich nie widzi. Nie można tylko zmieniać diety, należy też ćwiczyć. Jedno i drugie trzeba robić z głową...