Ja nazywam się Radek, na siłowni ćwiczę kilka lat z przerwami, a forum znalazłem szukając ciekawych artykułów i takich tam związanych z siłownią więc tak jakby przypadkowo Pozdrawiam
Witam mam na imie Krystian, jestem z Leborka, trenuje juz 2 lata ale z przerwami glownie okres wakacyjny wtedy pracuje na sprzet do silowni, a forum znalazlem przypadkowo.Pozdrawiam
Uprawiam sporty równego rodzaju już kilka lat, ale na siłowni nigdy nie byłam Za to biegam, jeżdżę na rolkach oraz na łyżwach od niedawna, pływam, ćwiczę w domu, tańczę.. Swojego czasu jeździłam na BMX i trenowałam kickboxing. Za niedługo będę chodzić na halę grać siatę, hee. O forum dowiedziałam się chyba z nk - otrzymałam zaproszenie. Ukazała się tam oferta na zostanie moderatorem konkretnych działów.. Zgłosiłam swoją kandydaturę, no i jestem
Witam Wszystkich na forum. Moja przygoda z siłownia rozpoczęła się kilka lat temu,ale miałem przerwę w treningu wiec teraz czas to nadrobić. Mam nadzieję,że na forum dowiem się wielu ciekawych rzeczy a takze pomogę w niektórych sprawach.
Witam forumowiczów:)) ja się dopiero rozkręcam - wcześniej rzadko trenowałam ..dopiero od niedawna chodzę na siłkę i układam sobie jakieś programy treningowe:)
przez Neuron123 » poniedziałek, 22 paź 2012, 11:49
Witam wszystkich:)
Nazywam się Tomasz i trenuje od roku. Póki staram się chodzić na siłownie 2 razy ale za miesiąc się bronię i będę miał więcej czasu więc... Oprócz sportu zajmuje się fryzjerstwem a w wolnych chwilach lubię oglądać angielskie seriale.
Witam wszystkich serdeczni Nazywam się Magda, mam lat 17 ćwiczę od półtora roku z niewielkimi przerwami mieszkam we Wrocławiu a forum znalazłam szukając informacji i porad o ćwiczonkach.