Nawet najlepszy samochód nie pojedzie bez paliwa. Kulturystyczne odżywianie. Przemyśl co jesz, bo to jest kluczem do osiągnięcia sukcesu. Dieta dla każdego.
może i te chipsy zdrowe, lecz smakiem zapewne nie powalają, próbowałem kiedyś coś takiego, lecz nie było to o smaku papryki, tylko czegoś innego, i jednym słowem masakra, nie na mój język, lepiej w ogole sobie odmówić jedzenie chipsów
ja tam lubie raz na poł roku zjesc sobie pringelsy, przynajmniej nie sa takie ochydne jak Lays'y ...taka porcja chemii nikomu nie zaszkodzi ;o) a te marchewkowe tez mozna zjesc ale jak dla mnie nie sa alternatywa dla typowych chipsow , porostu bardziej zdrowa przekaska ;o)
MadziaK wrote:Co może być niezdrowego w chipsach? przecież robi się je z ziemniaków
Nie chodzi o to z czego są zrobione tylko jak przygotowane. Jest tam masa konserwantów, wzmacniaczy smaku itp. Sama chemia, aby były jeszcze smaczniejsze i długo trzymały ważność.
Ale mam patent na własnej roboty chipsy, potrzebna jest tylko frytkownica taka na ciepłe powietrze, która zrobi nam dużo chipsów czy frytek na łyżce oleju!!! Ciachasz cieniutko ziemniaki - mieszasz olej z przyprawami i troche jeszcze dodajesz z wierzchu i do tej frytkownicy - MEGA!