Nawet najlepszy samochód nie pojedzie bez paliwa. Kulturystyczne odżywianie. Przemyśl co jesz, bo to jest kluczem do osiągnięcia sukcesu. Dieta dla każdego.
przez wizjoner1991 » poniedziałek, 9 lip 2012, 13:17
Pracuję w firmie jako specjalista ds. SEO, czyli siedzę 8 h na dupie Dostęp mam jedynie do mikrofalówki i czajnika. Powiedzcie mi co sobie mogę brać do pracy, żeby się w miare dobrze odżywiać. Oczywiście siłownia 3x w tygodniu po godzince. Serek wiejski i te sprawy, ale chodzi mi o coś pełnowartościowego i konkretnego. Na razie wcinam parówki żeby coś na ciepło było
Parówki jako element- jak najbardziej,ale może najpierw napisz istotną rzecz,mianowicie: jaki efekt chcesz osiągnąć? Od tego uzależniamy konkretną dietę oraz odżywki.
Witam, ja tez niestety musze siedziec z pupa na krzesle po 8h dziennie, takze szukam jakiejs odpowiedniej diety + moze jakies cwiczonka na plecy bo ostatnio cos mnie bola...
Kotlety to raz: robi się dużo, wrzuca do kanapek, bez kanapek, do sałaty, do pomidorów, do czego tam się da. I mięsko jest. A najlepsza rada: znajdź kogoś, kto Ci będzie gotował:)
Hehe to zupełnie tak jak ja, tyle tylko że nie jestem SEOwcem tylko koderem CSS. Dużo się pracuje, sporo siedzi się przed monitorem - ze swojej diety wykluczyłem słodycze dla przyjemności no chyba że mój mózg potrzebuje zastrzyku węglowodanów, poza tym tylko zdrowa żywność, sałatki, soki pomidorowe etc
Również pracuję 8h w biurze przed komputerem. Polecam "inwestycję" w plastikowe pojemniki na jedzenie i pakowanie w nie pełnowartościowych posiłków (np. ryż + pierś + warzywa).