szpilka wrote:A dlaczego tylko czarne propozycje
bo mnie czarny kreci czerwony odpada slabo wychodzi na cielie osoby ktora nie jest dobrze opalona
szpilka wrote:Kochani Panowie!Musicie też wziąć pod uwagę upodobania kobiet.Jeśli kobieta dobrze czuje się w swoim stroju (albo jak wolicie w przebraniu) to będzie potrafiła podniecić faceta, ale jeśli będzie się czuła za bardzo skrępowana to nawet strój za dużo nie zdziała.Ja radzę coś super seksownego ale z nutką tajemnicy.Przecież nie musimy odkrywać od razu wszystkiego.Mojego faceta bardzo podnieca jak sam zabiera się do "odpakowywania cukiereczka".
cam wrote:szpilka wrote:Kochani Panowie!Musicie też wziąć pod uwagę upodobania kobiet.Jeśli kobieta dobrze czuje się w swoim stroju (albo jak wolicie w przebraniu) to będzie potrafiła podniecić faceta, ale jeśli będzie się czuła za bardzo skrępowana to nawet strój za dużo nie zdziała.Ja radzę coś super seksownego ale z nutką tajemnicy.Przecież nie musimy odkrywać od razu wszystkiego.Mojego faceta bardzo podnieca jak sam zabiera się do "odpakowywania cukiereczka".
Masz chyba rację, jak wszystko jest na widoku to w sumie nie ma tej tajemnicy Tak, coś tego typu najlepiej poszukać.
Gdzie znajdujecie te fotki? W googlach, czy jest jakieś odniesienie do strony? bo chciałbym przyjrzeć się cenom. No i w ogóle czy to jakieś markowe ciuchy, czy takie które podczas pierwszego prania znikną w pralce To byłbym zły
jasminka wrote:Nie jestem pewna czy rozwiąże to pańskie problemy z erekcją, ale spróbować zawsze można. Nie kupowałam jeszcze bielizny przez internet - a po przeglądnięciu stronki polecanej przez moich poprzedników widzę, że był to błąd Mają świetne ceny i ogromny wybór. Najbardziej w oko wpadło mi to: http://www.desirebutik.pl/product/bieli ... ll/135/464 co panowie o tym myślicie? Spodoba sie mojemu mężowi?
owall wrote:jasminka wrote:Nie jestem pewna czy rozwiąże to pańskie problemy z erekcją, ale spróbować zawsze można. Nie kupowałam jeszcze bielizny przez internet - a po przeglądnięciu stronki polecanej przez moich poprzedników widzę, że był to błąd Mają świetne ceny i ogromny wybór. Najbardziej w oko wpadło mi to: http://www.desirebutik.pl/product/bieli ... ll/135/464 co panowie o tym myślicie? Spodoba sie mojemu mężowi?
jezeli bylbym twoim mezem to mialbym nadzieje ze jestes ladniejsza nizeli ta modelka bo wyszla fatalnie.
stroj jest fajny ale nie lubie bialego czarny nadaje charakteru
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 93 gości