Tysiące godzin spędzonych na siłowni, hektolitry wylanego potu, walka ze swoimi słabościami. Ten dział stworzony jest z myślą o Tobie - spytaj czy dobrze ćwiczysz.
zrób sobie tak np. 1. spięcia brzucha leząc 2. skłony tułowia z przyciąganiem kolan na ławce 3. skłony boczne ze sztangielka serie sam juz sobie dobierz
Ja mam problem nie wiem jak cwiczyć żeby jakos wyrównać te mięśnie, kość z łokcia mi wystaje i to masakrycznie przeszkadza .. w linku są zdjęcia, a, i bic w kulkę się robi .. jak ćwiczyć by mięśnie normalnie się rozwijały ?? by wyrównać je tak by ta kość z łokcia nie wystawała http://www.speedyshare.com/files/28496612/2011.rar czy to jest wgl normalne ?
Jestem nastolatkiem (15 lat) i szukam efektywnego treningu na brzuch (+ uda ewentualnie) od kilku tygodni i nie wiem, jaki zacząć... 6 weidera - raczej nie, bo to na muskulaturę, a ja potrzebuję najpierw zrzucić trochę kg a potem zacząć trening Macie jakieś porady co do treningu dla mnie i/lub diety? Pozdrawiam i proszę o pomoc!