Przedewszystkim dla siebie zaczolem cwiczyc.. Poczatki byly ciezkie potem klub i spowrotem na wlasne smieci i tak mi jest najlepiej zawsze lubialem sie wyrozniac wygladem i siłą i patrzec z politowaniem na cwaniakow na silowni.. ogromna motywacja ;p Fajnie jest sie tez na tym znac na treningu,odzywianiu.. Dopiero teraz wiem jaka sie mialo niewiedze
Kulturystyką zajmuję się od 15 roku życia ( 4 lata temu) zacząłem ćwiczyć nawet jakoś wyglądałem, lecz potem zacząłem się obżerać (<lol2>) i sam fat był. Często ćwiczyłem na siłowni, aż 2 lata temu zainteresowałem się dietetyką i układaniem diet teraz chcę zrzucić kg i poprawić wygląd (80% sukcesu - dieta). A na siłkę popchnęła mnie zmiana swojego wyglądu
11 lat ćwicze,popchneło mnie do siłowni tak poprostu,jak mialem 13 lat to juz tam gdzies w stodole budowalem jakies ciężarki itd.zobaczyłem ze dobrze wyglądam mając 15 lat ale zawsze mozna być większym teraz dopiero po 11 latach treningów ciężkich jestem zadowolony z wyglądu jaki osiągnołem na swojskiej siłowni na wolnych ciężarach. Siła!!!