przez przemo19849 » środa, 2 mar 2011, 14:23
witam mam 26 lat mieszkam na emigracji jestem bezrobotny od moja obecna waga to 89 kg co prawda cwicze 3 razy w tygodniu od listopada przerwe zrobiłem sobie tylko na okres swiateczny i od stycznia znowu cwicze 3 razy w tygodniu do tego dozuciłem aeroby po kazdym treningu siłowym ide na basen pływam 30 min mam blisko 300 m i nie zauwazyłem zadnych efektów moja waga ani nie idzie w dól ani w góre w czy jest problem jako bezrobotny mam prawo do kozystania z basenu kiedy chce i o jakiej porze po siłowym pływam zeby mnie nie zalewalo a w dnt regeneruje sie na basenie nie pływam juz tylko wchodze do sauny masarze z supli brałem odzywke białkowa od listopada 100% whey gold standard i mniare jakos to jeszcze szło ze wzgledu braku tej odzywki od stycznia kupiłem sobie białko syntha-6 i po tej odzywce zalewa mnie tłuszcze bardziej niz byłem zalany a biete mam bardzo dobra skład diety ryz, kasza , piersi z kurczaka, ryby ,tunczyk ,mieso do tego owoce i surówki regeneracaje mam dobra nic nie robie tyle co wyjde gdzies na zakupy do kolesi i oto moje jest takie zajecie alkoholu nie pije wcale ale pale papierosy wiec dlaczego nie widac zadnych efektów moze ruszyc to kreatyna czekam na jakies rady pozdrawiam