Najlepsza kreatyna

Pytania dotyczące stosowania suplementów, dobór odżywek, suplementacja.
Najlepsze odżywki na masę, odchudzanie, siłę, wytrzymałość mięśniową.

Post przez Musculator » sobota, 22 sty 2011, 11:24

Piszcie co na Was najlepiej działało jeśli chodzi o kreatynę - oddzielnie mono i stacki. :D

Post przez overcame » sobota, 22 sty 2011, 11:57

stosowalem rozne stacki i kreatyny ale najlepiej kopło mnie zwykle CP bezsmakowe ;)

Post przez mike » sobota, 22 sty 2011, 14:01

Najlepszy monohydrant-tutaj bez różnicy.Mono jak mono-wszystkie działają tak samo.

Stack-x-pand

Post przez toxyna » sobota, 22 sty 2011, 15:03

a jaki x-pand? bo jest ich kilka

Post przez mike » sobota, 22 sty 2011, 16:34

Najzwyklejszy w proszku(przed i po treningowy)-nie energizer,nie x-pump-

Niestety już nie widzę ich w sklepie-a był dość tani-za 85zł można było kupić puchę .Teraz zostały w tabletkach-droższe.

Z tego co wiem-najlepsze stacki obecnie na rynku to:

Mesomorph z aps

nox-pump od Doriana

Tyle że cena wysoka :(

Post przez ma7eo » sobota, 22 sty 2011, 22:31

sporo kasy wydałem na "cud wynalazki" i nie warto kasy ładować w hiper nowoczesne formy kreatyny ...

mono - mnóstwo badań i opinia tysięcy jak nie milionów ludzi którzy potwierdzają, że ta forma kreatyny działa !

imho powinno się rozdzielić stacki kreatynowe (FA Detonator, SCITEC Crea-Bomb, itd ...) a boostery treningowe ( APS Mesomorph, FA Napalm, Uniwersal Shock Therapy, itd ...)

Post przez Anaboliczny Doktor » niedziela, 23 sty 2011, 09:55

Mike, Nox Pump od Doriana to suplement przedtreningowy. Nie ma w nim ani mg kreatyny.

A co do najlepszej kreatyny, Neoton bije wszystkie na głowę, występuje w wersji iniekcyjnej. Neoton to fosfokreatyna. Kreatyna w wersji oralnej ma długi czas konwersji do fosfokreatyny, dzięki Neotonowi oszczędzamy na czasie ;)

Post przez ma7eo » niedziela, 23 sty 2011, 11:01

neoton to lek na serce ( jak się nie mylę ? ) , wiadomo jaki wpływ ma na serce u zdrowych osób ?

rezultaty były by warte zachodu w porównaniu do "zwykłej kreatyny" (podawanej oralnie) ?

poza tym to już chyba pod doping podlega ?? ^^

Post przez Musculator » niedziela, 23 sty 2011, 15:50

Zgadza się - temat tyczy się kreatyny. Ja stosowałem którąś z Ultimate Nutrition i niestety efektów nie stwierdzono, stąd pytam jakie polecacie. :)

Post przez Nox » poniedziałek, 24 sty 2011, 09:40

ma7eo wrote:sporo kasy wydałem na "cud wynalazki" i nie warto kasy ładować w hiper nowoczesne formy kreatyny ...

mono - mnóstwo badań i opinia tysięcy jak nie milionów ludzi którzy potwierdzają, że ta forma kreatyny działa !

imho powinno się rozdzielić stacki kreatynowe (FA Detonator, SCITEC Crea-Bomb, itd ...) a boostery treningowe ( APS Mesomorph, FA Napalm, Uniwersal Shock Therapy, itd ...)

Zgadza się, 100% prawda
Ja kiedyś inwestowałem w staki, lecz później za namową ludzi którzy się na tym znają i wynikach badań ładuje nadal mono.
Mono to jest mono, zawsze działa przynajmniej jak dla mnie, do tego jest mega tanie.
Trizer - spalacz tłuszczu

Następna strona

Powrót do Odżywki i suplementy