TREC NUTRITION CM3

Sprawdź opinie przed kupnem jakiegokolwiek produktu i przekonaj się do niego!
Oceny osób, które miały okazje spróbować poszczególnych odżywek/suplementów.

Post przez Nox » wtorek, 21 wrz 2010, 12:14

TREC NUTRITION CM3 90 kapsułek, 180 kapsułek, 360 kapsułek

Obrazek

CM3 1250 jest preparatem zawierającym w swoim składzie udoskonaloną formułę kreatyny w jej najbardziej bio - dostępnej postaci jaką jest 100% jabłczan kreatyny (tri - creatine malate). Od wielu lat kreatyna jest jedną z najbardziej popularnych i efektywnych substancji używanych w kulturystyce oraz innych sportach wyczynowych w okresie budowania siły i masy mięśniowej. W porównaniu do tradycyjnego monohydratu kreatyny, jabłczan kreatyny charakteryzuje się lepszą stabilnością (nie ulega szybkiemu rozkładowi w kwaśnym środowisku soku kwasu żołądkowego do bezskutecznej kreatyniny), oraz przyswajalnością (znacznie szybciej wchłania się do krwioobiegu) co powoduje, że znacznie większa dawka kreatyny magazynowana jest w komórce mięśniowej. W efekcie przyczynia się to do wykorzystywania przez organizm jeszcze większych dawek składników o działaniu anabolicznym i erogenicznym, co daje jeszcze lepsze efekty w przyroście siły i masy mięśniowej w porównaniu z tradycyjnym monohydratem kreatyny.

Preparat CM3 1250 należy do grupy dietetycznych środków spożywczych specjalnego przeznaczenia żywieniowego zaspokajających zapotrzebowanie organizmu przy intensywnym wysiłku fizycznym, zwłaszcza sportowców dyscyplin siłowych tj.: kulturystyka, podnoszenie ciężarów jak i dyscyplin szybkościowo - siłowych tj.: sporty walki czy biegi krótkodystansowe, w celu podwyższenia formy sportowej.

1 kapsułka zawiera Jabłczan kreatyny (Tri Creatine Malate) - 1250 mg

Sposób użycia:
Zalecana dzienna porcja do spożycia to 2 - 3 x dziennie po 3 - 4 kapsułki:
W dni treningowe : CM3 1250 najlepiej przyjmować: I porcja: 30 min przed śniadaniem, II porcja 30 minut przed treningiem, III porcja bezpośrednio po treningu.
W dni nietreningowe: CM3 1250 najlepiej przyjmować: I porcja: 30 minut przed śniadaniem, II porcja 30 minut przed kolacją. Preparat należy popić wodą w ilości od 200 - 300ml.

KING SIZE MAX DOSE - jest znakiem towarowym określającym maksymalną dawkę substancji aktywnej, w tym przypadku jabłczanu kreatyny -1250 mg, jaką udało się uzyskać w warunkach laboratoryjnych w 1 kapsułce.

UWAGA - kopiowanie oraz rozpowszechnianie opisów jest zabronione przez TESTOSTERONE.PL ©2010 (Maciej Kolendowicz).
Trizer - spalacz tłuszczu

Post przez fobos91 » czwartek, 23 gru 2010, 03:00

Polecam produkt wlasnie skanczylem brac i ladnie przytylem 2 kilo i sila do przodu poszla moim zdaniem jabczan jest duzo lepszy od mono. Choc jak dla mnie porcja dzienna powinna byc 8 kaspow a nie 12.

Post przez Kwachu » niedziela, 26 gru 2010, 18:51

fobos91 -suplement to "kropla w morzu" efektów jakei osiagasz, tak naprawde liczy sie diete/regeneracja/trening(koeljnosc jest odpowiednia)
Wiec nie bierz pdo tym wzgledem pod lupe suplementów.

Post przez fobos91 » niedziela, 26 gru 2010, 19:35

Stwierdzam moje wyniki jakie miałem efekty po mono a jakie po cm3 nie musisz podkreślać co jest ważne :locurva bo każdy wie że suple to nie wszystko.

Post przez Kwachu » poniedziałek, 27 gru 2010, 10:21

fobos91 - tylko musiał byś prowadzic przy obu cyklach jednakowy tryb zycia.
Taka sam dieta bez zadnych odstępst/trening to smao/regeneracja 8h snu, idizesz spac zawsze o tej samej godzinei czyli przed 23/brak stresu itd

Post przez fobos91 » poniedziałek, 27 gru 2010, 12:26

Własnie o to mi chodzi trenig ten sam regeneracjo po ok. 8 godzin trening split na mase 3 razy w tygodniu lecz mialem zmienione cwiczenia na dana grupe miesni. A tak wszystko bylo takie samo co o stres to niestety nie da sie go uniknac.

Post przez Kwachu » poniedziałek, 27 gru 2010, 14:15

fobos91 - podałem tylko pare czynników, a jest ich mnóstwo które beda wpływac na efekt końcowy.

Post przez fobos91 » poniedziałek, 27 gru 2010, 16:10

Choć tymi najważniejszymi jest dieta trening i regeneracja.
Nie wątpię że jesteś znawcą ale mam nadzieje że nie sezonowym choć już jest po sezonie :locurva
Wyraziłem tylko moją opinie co do produktu i nie będę już spamować. Wyraź swoją opinie a nie pouczaj.

Post przez metalowiec » sobota, 29 sty 2011, 14:11

Jestem trochę uprzedzony do firmy trec ale muszę przyznać że ilość w kapsułce jest odpowiednia a i cena nie wysoka. Ja przytyłem 2 kilo
ale nie trzymałem zbyt dobrze diety wiec produkt na pewno poprawia anabolizm a i nie był to mój pierwszy kontakt z kreatyno.

Powrót do Opinie produktów