przez maniutekkk » niedziela, 11 gru 2016, 20:10
to słuchaj w tej dziedzinie no moze to głupio zabrzmi ale nazwijmy to sportów ekstremalnych i wojska to uważam ze wiem naprawdę dużo zresztą pracuje w firmie ktora sie tym zajmuje (no oczywiście uczę sie pracy jest najwiecej w lato i weekedny) ja zawsze chciałem służyć w jednostkach specjalnych tzn nadal chce zobaczymy co wyjdzie a tak to najwiecej wspólnego mam ze spadochroniarstwem i wspinaczka, choć nie ylko tym zamuje sie najbardziej... i jedno mogę powiedzieć ... z wojskiem jest jak z kulturystyka...albo robisz to dobrze i ze wszystkich sil albo nie warto zaczynac... ja podporządkowałem temu cale swoje zycie a nadal nie jestem pewien o wynik,..jesli chcesz byc pilotem to musisz byc całkowicie na to zdecydowana i pewna wyboru!!!! to jest zawód wyjątkowy owszem, ale to właśnie dlatego pisze tego posta... fajnie ze zrobiłaś takie kursy to sie chwali ale jeden kurs szczególnie jeśli chodzi o spadochroniarstwo nie oddaje wizji tego co spotka Cie w armii.. nie odradzam wrecz polecam pod jednym tylko warunkiem- zrob to jeśli jesteś pewna bo inaczej stracisz tylko czas...