przez HENIEK » poniedziałek, 28 lis 2016, 14:51
sadze ze pzryszly dziwn poj** zdeczka czasy to tze jest jeddne wytlumaczenie, laski jzu bywają gorsze niz faceci
ja dziele pakerow-cwiczcych-kulturstow itd. (nie zależnie kto ile ma miesni) na 2 grupy:
- sterydowcy-goscei którzy misnie choduja mięśnie dla próżności bo tak budzą groze u babci, czyli totalni idioci co zawodówkę kończą 1 lat po znajomsci , wicie fuul debil pustak i takich jest duzo,szcegolnie Ań dyskach techno(chodz to tak fajna muza:/) i nie dziwniez sie ze z takimi idiotami laskie nawet te co same są proznie i glupie nie chac sei spotykać
- 2 grupa czyli sadze ze my, ludzi którzy pilegnuja ten sport, jest dla nas to coś wicej niz nabiranie miesni, chjcemy widzic o diecie,suplach,ternigu wszystko a nie by byc napakowny a reszt to mam tow dupie, chcemy byc zdrowi i silni pakujemy w to nasza kasę ktora ciulami na maxa, po prostu to ejst nasz pasja i każdy kawalek miens jest zdrowy i to sluszu nam dla nas i naszych marzen
a laski mieszaj te grupy i tyle nie poradzisz na to nic , ale przy miszniu wychodzą z zaozenia ze napakowany jest głupi !!!!! a napakowny musial moze studiować ksizki by wiedzieć jak budować te misnie i skoczył studia ale co tam im , tzreba im to udowodnić co jestemy warci i koniec
tak sadze ze nistety jest taki stereotyp ze madre wyedukowane laski omijają koksow duzmym luikiem i na to nic nie poradziy, i koksowi sie trudniej rwie sei taka od szkapy
wiec tak: warosciowe dupy -sa czeto brzydkie- trudnio je sie rwie
słodkie iditki,kur**-sa często fajne-latwo sie rwie-trudno z nimi wytrzymca wicej niz noc-sa ulomne
koksy- trudniej sie nam zarywa-ale mamy przewagę nad szczepiorami
szczypiry,szkapy,pizdy-latwoej im bo laski chodzby mogą nimi rządzić
ale to co mnie dziwi tearz fascynacje obcisłymi rzeczmi Ań falkach , facet jak ma obisa bluzkę a jest szkapa tp jest idiota