przez lewnaciejl-Ar » poniedziałek, 28 lis 2016, 12:00
tak prawdę mówiąc , jak szukasz panny na cale zycie to bedzie cie kochać czy masz te mięso czy tez nie...ja mam cudowna panne ktora toleruje wszystko i czy bede paker czy nie to i tak mnie kocha,jestem jej za to wdzięczny dozgonnie...czyli ja mam problem z głowy bo teraz ćwiczę jedynie dla siebie i dla mojej panny( szcerze kto chce przytulać sznurka,albo grubasa)
a zresztą nierozumiem,bo jeżeli komuś chodzi o 1 nocne panny to lubia one napakowanych,a jeżeli szukasz panny na stale to kocha cie za to co masz w sobie a nie na sobie,czyli moium zdaniem i to i to niewyklucza cwiczenia i bycia wielkim...
a zresztą każdy dobrze wie ze co to za przyjemność macac,przytulac,kochac sie z jakimś niedojebany* chudzielcem ? trza dbać o ciało mimo wszystko bo wiadomo ze w zdrowym ciele zdrowy duch
a ci co nabijają sie z masywnych czy umiesnionych sylwetek sami tak na prawdę chcieli by takl wyglądać i na plaze bez kompleksów wyjsc w lato...wlasnie w takich sytuacjach jest najwieksza beka
bo niech wyjdzie na plaze jakiś sznurek i obok niego jakiś wyjeban* typ albo jakas modelka bez cycków i jakas fitneska z super cialem ? i co ? na kogo ludzie patrza podniecając sie na ręcznikach ? na kogo panny sikają i mówią do siebie ''zobaczjaki fajny,jak fajnie zbudowany'' ? oczywiście wiemy na kogo wiec niema problemu....sznury niech sie za siebie wezmą bo jak wiadmomo niemaja tyle zapału i samozaparcia by dojsc do fajnej sylwetki
a co do kobiet to kto chciałby macac jakas typićre bez cyckow? ( modelki) ?
typ powinien miec mięso a baba powinna mies smukla ale niechuda sylwetkę i wiadomo ze takie jest zdanie większości ludzi...a to ze komuś podoba sie wysuszona sywetka to hyba tylko to ze ma jakieś odchylenia,bo w sumie jak moze byc fajne ''zjeban* cialo'' ? fajne ciało fajnie jest:L)