Mam 17 lat,67kg i 1.76cm wzrostu.
mój plan jest takioniedzialek:
KLATA-wyciskanie sztangi płasko 4 serie po 7 powtorzen-wyciskanie sztangi na skosie + 4 serie po 7 powtorzen-wyciskanie sztangi na skosie - 4 serie po 7 powtorzen-rozpietki 4 serie po 7 powtorzenWtorek:Biceps-modlitewnik 4 serie po 7 powtorzen-mlotki 4 serie po 7 powtorzen-uginanie ramion z hantlami 4 serie po 7 powtorzenTriceps-francuz siedząc hantlem 4 serie po 7 powtorzen-lezac sztanga lamana do czola 4 serie po 7 powtorzen-wyciag 4 serie po 7 powtorzenSroda-WOLNECzwarteklacy-wyciag ściąganie drazka za głowę 4 serie po 7 powtorzen-Przyciaganie drazka do klatki piersiowej 4 serie po 7 powtorzen- podciąganie hantelka jednorącz 4 serie po 7 powtorzenPiatek:Barki-Przyciaganie sztangi do brody stojąc 4 serie po 7 powtorzen-wyciskanie sztangi nad głowę siedząc 4 serie po 7 powtorzen-unoszenie hanli do przodu stojąc 4 serie po 7 powtorzen-unoszenie hantli na boki w opadzie 4 serie po 7 powtorzenSobota-WOLNENiedziela:BrzuchNog nie robie bo nie ma warunkow; Mozna zrobić tylko uda.Bardzo bym prosił o ocenę mojego planu.
Z gory dzieki.