ponieważ jestem nowy to WITAM WSZYSTKICH SERDECZNIE!!! A teraz jak w temacie 1.
jak lugo mozna brac kreatyne, kiedy trzeba zrobić przerwe i jak dlugaż skończyłem łykać Kre-Alkalyn trecka 15 kapsulek, zostały mi jeszcze 3 mega caps olimpu czy mogę je wziąć zaraz po trecku? zauważyłem u siebie po niej wyraźne i zadowalajace postepy, masa miesniowa i sila wzrosla, teraz chce po skończeniu kreatyny zacząć brac HMB (i coś jeszcze ale nie wiem co), myślałem o aminokwasach ale jakie, animal?? czy moze inne, dodam ze cena nie gra dużej roli2.
mam kupione HMB treck 44 cap./800mg, czy mogę to wziąć bez przerwy, oczywiście według zalecien? co do tego mogę jeszcze lykac, moze jakieś aminokwasy? zalozeniem moim jest zbic tkankę tluszczowa i dalej isc w masę i rzezbe.
3.
bardzo przy treningu pomaga mi isostar, mogę ćwiczyć znacznie dluzej i wiekszymi ciezarami, ale moze powinieniem w takim razie stosować coś innego coś bardziej wydatnego, gdy nie pije isostaru szybko opadam z sil i checi cwiczenia.
zapomniałem dodać ze mam jeszcze tribuactiv b6, i codziennie łykam po pierwszym posiłku bodymax plus (zestaw witamin i mikroelementów z zenszeniem)waze 98 kg przy 188cm wzrostu, chce wyraźnie zarysować miesnie, podnieść mase, spalić tluszcz