Rekawice

Tysiące godzin spędzonych na siłowni, hektolitry wylanego potu, walka ze swoimi słabościami.
Ten dział stworzony jest z myślą o Tobie - spytaj czy dobrze ćwiczysz.

Post przez RADEKSTOK » środa, 26 paź 2016, 13:41

Ja mogę polecić bardzo dobre rekcwiczki. Cena niecałe 3 zl firma Power System rekcwiczki maja napis ultra grip. Wykonane z naprawdę dobrego materiału (nie jest to taka siateczka )
Strona wewn. jest wyprofilowana do gryfu (sa takie wybrzuszenia zeby lepiej chwycić gryf)
podsumowując solidna robota za dobra cenę :D

Post przez AAretha » środa, 26 paź 2016, 14:00

Ja sobie kupiłem takie rekcwiczki w maks sporcie, ze juzrok na nich ćwiczę i pewnie wytrzymają jeszcze ze 2 lata (4 zeta).

Post przez Garvann » środa, 26 paź 2016, 14:05

tylko pamietaj, ze rekcwiczki osłabiają uchwyt

Post przez adwolw_300980 » środa, 26 paź 2016, 14:29

a ja powiem tak rekcwiczki sie przydadzą najlepiej z owinięciem na nadgarstki poniewarz tak jak napisał LESTER , ja tez jak używałem malych ciężarów nie potrzebowałem rekćwiczek i jak juz kupiłem zwykle to juz myślałem ze nie potrzebuje nie wiadomo jakich i za jakiś czas jak zwiększałem ciężary to nadgarstki wysiadały powoli, polecam z owinięciem na nadgarstki
pozdrawiam

Post przez IzxkrzysiekI » środa, 26 paź 2016, 15:00

Ja na poczatku ćwiczyłem bez rekćwiczek.
Reka sie pocila, sztanga/hantelki sie ślizgały i kiedyś mialem zlamany nadgarstek to mnie boli przy dźwiganiu wiekszych ciężarów :? na dodatek te odciski :x kupiłem sobie za 32 zl rekcwiczki (do polpalcow) z tasma do usztywniania nadgarstków i od razu jest lepiej! Polecam

Post przez heonorenn » środa, 26 paź 2016, 15:13

Dobra, kupiłem rekawice firmy Mad-Max kosztowało mnie to 31zeta.
wziąłem na swoj rozmiar.
Teraz co sie rzuca w oczy: po dłuższym czasie wyraźnie odczuwac, ze dopływ krwi do dłoni jest utrudniony, rekawice maja jakieś elastyczne ściągacze to one to powoduja(rozmiar o jeden wiekszy i to samo czuc). Dalej.
Skora z membrana jest tak zszyta ze powoduje ocieranie knykci.
sztangę trzyma sie OK, nadgarstki tez dobrze zabezpiecza, ale jednak czuc dyskomfort.
Jak sie zużyją na ruszt pójdą inne.
mogę w przyszłości jakas recenzje napisac.

Post przez DOMINGA » środa, 26 paź 2016, 15:18

Ja od poczatku mialem rekawice z wyciętymi palcami...z supermarketu za około 2 zl ...i trzymają sie juz prawie rok i nie narzekam.

Post przez Luther-Hel » środa, 26 paź 2016, 15:24

Ja mam zwykle rekcwiczki za 15 zl rowerowe i mi tyle wystarczy ważne ze odcisków nie mam a mam zamiar kupić sobie rekcwiczki ze ściągaczami jak na klatę bede wyciskał ponad 100kg (juz niedlugo) zeby nie nadwyrężać nadgarstków !!

Poprzednia strona

Powrót do Trening