Plan na rzezbe do oceny

Tysiące godzin spędzonych na siłowni, hektolitry wylanego potu, walka ze swoimi słabościami.
Ten dział stworzony jest z myślą o Tobie - spytaj czy dobrze ćwiczysz.

Post przez ejopa-Gibb » piątek, 14 paź 2016, 18:21

POniedzialek : Klata , bicepsWYCISKANIE NA ławce SZTANGI (LAWKA POZIOMA) ROZPIETKI ZE SZTANGIELKAMI W LEZENIU NA ławce skośnej ROZPIETKI W SIADZIE NA MASZYNIE krzyżowanie LINEK wyciągu W STANIUUginanie ramion ze sztangielkami (supinacja)UGINANIE RAMION PODCHWYTEM STOJAC-Z RACZKA wyciągu 1UGINANIE RAMION ZE SZTANGA stojąc PODCHWYTEM Wtorek : Plecy, barki i nogiPODCIAGANIE NA DRAZKU SZEROKIM UCHWYTEMPODCIAGANIE SZTANGI W OPADZIE (WIOSLOWANIE)MARTWY CIAGPODCIAGANIE końca SZTANGI W OPADZIEWZNOSY BARKOWHmm i co jeszcze polecacie na barki??Sroda : kickboxingCzwartek : przedramię i tricepsWyciskanie sztangi zza glowyPodciaganie sztangi wzdluz tulowianoszenie ramion w przód ze sztangaUnoszenie sztangielek w opadzie tulowiaUGINANIE nadgarstków PODCHWYTEM W SIADZIEUGINANIE nadgarstków NACHWYTEM W SIADZIEWYCISKANIE “FRANCUSKIE” jednorącz SZTANGIELKI W SIADZIEPROSTOWNIE RAMIENIA ZE SZTANGIELKA W OPADZIE TULOWIAPOMPKI W PODPORZE TYLEMPiatek , sobota i niedziela powtorzenie seriiMa to byc trening na rzeźbę serie od 1 do 2 powtórzeń w zależności od cwiczenia w większości cwiczen stosuje regresje i superserie do tego wiadomo dieta i areoby ale z tym nie mam problemów prosiłbym tylko o poprawe tego co jest zle z gory dzieki //:-D :-D /

Post przez skrobb » piątek, 14 paź 2016, 18:30

w pon jako drugie cwiczenie w bicu daj uginanie z sztanga, we wtorek zrob barki + nogi, a plecy daj na pićtek z tricemwt: barki + nogibarkiwyciskanie zza głowy unoszenie sztangielek bokeimunoszenie sztangielek w opadzie szrugsynogiprzysiady z sztangawykroki z sztangauginanie w lezeniuwspiecia na palcept:plecypodciaganie na drazkuwioslowanie podchwytemwioslowanie sztangielkamctricsciagnie wycaigu gornwgo francuz lezacfrancuz sztangielka w siadziew pt, sb i nd zrob wolne i możesz robić aeroby

Post przez Aberni » piątek, 14 paź 2016, 20:39

nie bede oceniał twojego planu ale wg mnie najlepsze na rzeźbę jest(podkreslam według mnie) boks jako areoby.
angazuje on wszytkie mięśnie a dodatkowo spraiwa ze człowiek jest szybszy zwinniejszy.
ja sotsowalem taki plan:2 minuty boksowania w worekpotem odrazu 2 pomepk i 2 brzuszkowprzerwa 45 sekund i znów to samo.jesli umiesz dobrze technicznie kopać to możesz do tego dołączyć nogi.powtarz to 5 razy a gwarantuje ci ze litry potu z ciebie splyna!!ale jest jeden warunek, musisz to robić na najwyzszych obrotach.
pozdro.

Post przez IClintI » piątek, 14 paź 2016, 20:59

no tak ale cwiczenie na siłowni tez musi byc jak sie rzeźbisz bo jak nie to lepiej sie zapisać na aerobic z z mamuśkami podskakiwać //:-D :-D /

Post przez Aberni » piątek, 14 paź 2016, 21:15

oczywscie ze ciwczenie na siłowni musi byc, dlatego podkreśliłem ze boks to wramach areobow!!!czytaj uwaznie.

Post przez IClintI » piątek, 14 paź 2016, 21:44

rzeczywiscie, zwracam honor.

Post przez ejopa-Gibb » sobota, 15 paź 2016, 03:01

Dzieki ale czy nie powinienem każdej parti miesni robić 2 razy w tyg ??

Post przez Hollimannn » sobota, 15 paź 2016, 08:22

Raz w tyg.
wystarczy tylko musisz przykładać sie solidnie /

Post przez BoultonPL » sobota, 15 paź 2016, 08:25

Z twoim stażem cwiczenia izolowane rob jako ostatnie.
'' ''!tricsciagnie wycaigu gornwgofrancuz lezacfrancuz sztangielka w siadzieTen wyciąg w treningu tricepsa jako ostatni.

Post przez ejopa-Gibb » sobota, 15 paź 2016, 08:31

jako ze ostatnio dużo wiecej pracuje 6 dni ; w tym mógłby mi ktoś pomoc ułożyć plan 3 dniowy ?? dzieki wielkie za kazda pomoc //:-D :-D /

Następna strona

Powrót do Trening