Witam.Mam problem podobny do wielu mlodych mężczyzn //:-D :-D Jestem szczuplej wrecz chudej budowy i przy 186cm waze 70kg,mam 21 lat i az za dobra przemianę materii.
Wiadomo, ze wyglad tez sie liczy, ale mam taka talie, ze mimo cwiczen nie za bardzo mięśnie brzucha i pleców wystarczają by utrzymać kręgosłup prosto.
chciałbym przytyć tak z 5 kg, ale raczej nie planuje chodzić na silownie (chociaz lubie) bo nie mam czasu ani regularnego dopływu kasy.
jeżdżę za to na rowerze i chodze na basen 1-2 na tydzien,cwicze hantelkami w domu.
Moje pytanie brzmi: jakie odzywki najlepiej spożywać i czy da sie przytyć jednorazowo, tzn po zjedzeniu np 7kilogramowego Mega Mass 4 Weidera.
Facet w sklepie powiedzial, ze jest lepsze niz Madnum 8 albo MassXXL.
Jestem w stanie jednorazowo wydac te 200zl.
Jem duzo, ale nie jest to tylko kurczak i tuńczyk w jajkach, nie mialbym kasy aby specjalnie dla siebie takie jedzenie kupowac.
Czyli:1.Czy jednorazowe kupno wiadra 7kg Mega Mass ma sens w tej sytuacji? Tzn.czy to wystarczy zeby przytyc, chocbym mial pic tego b.duzo.2.Pewien sklep internetowy poradził mi tez kreatynę ale sie naczytałem i bez stażu cwiczen kreatyny nie należy brac-tak pisza.
Czy to prawdaż3.Co jeszcze mógłbym kupić aby przytyć a cala reszta nie byla wywaleniem kasy w bloto? Jak pisałem - raczej nie mam czasu zeby sobie gotować a mieszkam w 5osobowej rodzinie i jem co dają //:-D :-D /Dzieki za odpowiedz, czytałem juz odpowiedzi zbiorcze, ale chciałem sie wywiedzieć konkretnie w moim przypadku.Pozdro35 //:-D :-D /