JEANNERE... moja lapa to był jeden wielki zwal sadla!! naprawdę wolalbym zaczynać od 32 i nie miec tych wszystkich problemów z brzuchem, udami, itp... Teraz dorobiłem sie jakiejś lapki, ale musialem zaczynać od podstaw + bonus: redukcja!!
Wiesz JEANNERE... Ja mam 21 lat ćwiczę regularnie Okło 1 miechow i chciałbym wyglądać tak jak Ty... Co z tego ze mam lepsze osiągi i wieksze ramie o te pare centymetrow?? Za to mam zabuzenia proporcji i tendencje do tycia. Ciesz sie z tego co masz bo wyglądasz zajbiscie, masz ogromna wiedze i dobre predyspozycje. kiedyś tez do tego dojde. Gratulacje i zyczenia dalszych sukcesow!!
a ja ;(..zaczynalem od marnego 28.5-29cm w lapie ;( waga około 68-69 bo wysoki jestem i na ten okres również górowałem nad innymi przez siłkę i breaka wzrost sie zachamowal. Nozki jak patyczki klatki zero...istna depresja..plakac sie chciala..kazdy sie smial ze mnie i tera czasami tak samo jest ze ludzie z przyzwyczajenia mnie tak traktuja..:slaby ale ty chudy jestes.. itd...teraz sie polepszyło i idzie w dobra strone.. OLLIE nie przejmuje sie szybko nadrabiasz.
Oli wykombinuj coś se na lapy mi szybko :trening: rosnie juz 7 cm urosla w tak krótkim czasie no ale fakt 37,5 za dobrze nie wyglada jeszcze conajmniej 5 cm zeby mozna było na to patrzeć ;
MPhillip jak udało Ci sie tak stracic na wadze?? Przez co to osiagnoles, bo to prawie jak cud wyglada :D?? Tez mam problemy z zbyt duza masa i troche mógłbym skorzystać z Twojego doswiadczenia. Mam tez pytanie do wszystkich którzy zaczynali w wieku około 15 lat czy zachamowal wam sie wzrost bo moje 176 cm to mało a chciałbym jeszcze urosnoac??