Tysiące godzin spędzonych na siłowni, hektolitry wylanego potu, walka ze swoimi słabościami. Ten dział stworzony jest z myślą o Tobie - spytaj czy dobrze ćwiczysz.
przez Katherinekfgg » poniedziałek, 29 sie 2016, 11:04
czym sie rozni redukcja od rzezby? bo potrzebuje zrzucić kilka kilogramów ale oprócz biegania (biegam dopiero od tygodnia) nie wiem jaki trening siłowy stosować czy na masę czy na rzezbe? oswieccie mnie
redukcje glownie opieraj na aerobach i odpowiedniej diecie. silownia to ja bym powiedział taki dodatek- ponieważ zalezy ci na utracie wagi tak? ćwicz normalnym planem treningowym.
przez Katherinekfgg » poniedziałek, 29 sie 2016, 16:55
tak zalezy mi glownie na utracie wagi wiec bede robił aeroby i postaram sie wrzucić dietę z ujemnym bilansym kalorycznym a jeśli chodzi o trening siłowy to nie chciałbym traktować go jako dodatek ponieważ lubie ćwiczyć na siłowni ale zastosuje sie do Twoich zalecen.
Trening na siłowni bym wolal zastosować jako taki bardziej regeneracyjny. ponieważ masy podczas dużej redukcji ktora jest twoim celem nie zrobisz, a możesz tylko mięśnie przećwiczyć podczas intensywnego treningu.