SIema!
Awicze juz rok dokładnie rok.I mam do was sprawę czy możecie mi u3ozyc jakiś dobry plan treningowy.Wiem ze sam se mogę u3ozyc ale mi sie nie chce.Jak do tej poru cwiczy3em:
wtorek-plecy i prostownik
oroda:biceps i triceps i miesien ramienny
czwartek:barki i kaptury
pićtek: klata
sobota:nogi
Co sadzicie o tym planie treningowym??
I jeszcze jedno nie chce robić martwego ciągu na razie bo wiem ze tym cwiczeniem mogę se rozwalić kregos3op a sadzicie ze powinienem??
A co do suplementów to brałem supergain41 mass xxl kreatynę 1 kg 5 g dekstrozy 1 tab l-glutaminy teraz biorę geinera vitalmaxa 2 i kreatynę tez vitalmaxa>
Przed pojsciem na siłke wazy3em 65 kg teraz waze 76 i zauwzy3em duze postępy w swoim wygladzie.
A co do planu to możecie jeszcze mi rozpisać cwiczenia i serie ile robić i ile powtorzen.A własnie mam 18 cm wzrostu i 17 lat.
Ps.A co sadzicie o dece czy myslicie ze jak bym wzio3 to by mi nie zaszkodzi3 w mocnym stopniu.Wiem wiem ze jestem za młody ale ja chcem i juz i co o tym sadzicie.I prosze was o ten plan treningowy i powiem wam ze mogę ćwiczyć w te dni co pisałem w planie.
Prosze was odpiszcie bo wiem ze jest tu wiele osób których sie zna. dzieki z gory sYa :D