Plan treningowy!!!

Tysiące godzin spędzonych na siłowni, hektolitry wylanego potu, walka ze swoimi słabościami.
Ten dział stworzony jest z myślą o Tobie - spytaj czy dobrze ćwiczysz.

Post przez Gabbankaa » poniedziałek, 22 sie 2016, 14:00

SIema!
Awicze juz rok dokładnie rok.I mam do was sprawę czy możecie mi u3ozyc jakiś dobry plan treningowy.Wiem ze sam se mogę u3ozyc ale mi sie nie chce.Jak do tej poru cwiczy3em:
wtorek-plecy i prostownik
oroda:biceps i triceps i miesien ramienny
czwartek:barki i kaptury
pićtek: klata
sobota:nogi
Co sadzicie o tym planie treningowym??
I jeszcze jedno nie chce robić martwego ciągu na razie bo wiem ze tym cwiczeniem mogę se rozwalić kregos3op a sadzicie ze powinienem??
A co do suplementów to brałem supergain41 mass xxl kreatynę 1 kg 5 g dekstrozy 1 tab l-glutaminy teraz biorę geinera vitalmaxa 2 i kreatynę tez vitalmaxa>
Przed pojsciem na siłke wazy3em 65 kg teraz waze 76 i zauwzy3em duze postępy w swoim wygladzie.
A co do planu to możecie jeszcze mi rozpisać cwiczenia i serie ile robić i ile powtorzen.A własnie mam 18 cm wzrostu i 17 lat.
Ps.A co sadzicie o dece czy myslicie ze jak bym wzio3 to by mi nie zaszkodzi3 w mocnym stopniu.Wiem wiem ze jestem za młody ale ja chcem i juz i co o tym sadzicie.I prosze was o ten plan treningowy i powiem wam ze mogę ćwiczyć w te dni co pisałem w planie.
Prosze was odpiszcie bo wiem ze jest tu wiele osób których sie zna. dzieki z gory sYa :D

Post przez HaggertyChi » poniedziałek, 22 sie 2016, 14:01

Hm... troche nie podoba mi sie rozkład twojego treningu proponuje taki:
Poniedziałek Klatka+brzuch+łydki
Oroda: Ramiona(biceps+triceps)+przedramie
Piatek: Barki+przednie i tylnie czesci ud

Nie napiszemy ci ile powinieneś robić serii i powtórzeń póki nie napiszesz o jaki plan ci chodzi (na mase, na siłe, czy na rzezbe)
Napisz tez na jakiej partii mięśniowej glownie ci zalerzy ( jaka partie najbardziej chcesz rozbudowac... wtedy podamy ci efektywniejszy trening)

PS: Upss
sorki ale 2 razy mi sie to samo napisało
ssory - juz tamten post usune3em....

Post przez Gabbankaa » poniedziałek, 22 sie 2016, 14:23

Co do tego planu to troche mi nie pasuje bo chciał bym ćwiczyć od wtorku do soboty i wola3 bym zeby ten plan był troche lepiej rozpisany.CO do seri to caly czas ćwiczę na mase>i jeszcze jedno nie mogł bys mi napisać jakich cwiczen do tego używać zeby były niezłe rezultaty.
A jeszcze jesdno nie napisałes nic o dece??a co o tyma sadzisz i jak by mi zaszkodzi3a jeśli by mi zaszkodzi3a wogule.Jezeli oczywiście bym brał w normalnych dawkach. :|

A co do twego planu to mi sie on wogole nie podoba bo nic na nim nie piszesz o rozbodowie pleców na których najbardziej mi zalezy.BO DUZE PLECY TO JEST DOPIERO TO!!!!! :evil:

Post przez Bumiielewicz_Endd83 » poniedziałek, 22 sie 2016, 14:50

ja bym proponowa3
poniedziałek: klatka+bic+brzuch
oroda: barki+przedramie+nogi
pi1tek: plecy+triceps

bic i tric możesz zamienia jak Ci wygodniej.

Post przez Gabbankaa » poniedziałek, 22 sie 2016, 14:53

NIe podoba mi sie was plan czy wy nie rozumiecie ze ja nie mam zamiaru ćwiczyć 3 razy tylko 4-5 ja nie jestem poczatkujacy>i ćwiczyć mogę od wtorku do soboty :evil: i wydaje mi sie ze nie bede dac rady robić tyle zeczy w jedym dniu.JA to poćwiczeniu samych nóg nie dam rady funkcjonować a co mówiąc jeszcze o barkach :|

To co nikt nie zna zadnego niezłego planu?? :motylanoga: tylko nie na trzy dni :lol:

Post przez Bumiielewicz_Endd83 » poniedziałek, 22 sie 2016, 14:54

nie pisz 2-och postów po sobie - możesz modyfikowaa;
wt: klatka+lydka
or: plecy+uda
czw: barki
pt: lżejszy trening na klatke (inne ćwiczenia)+przedramie
sob: bic+tric

do tego wt, czw, sob brzuch po treningu

Post przez H0rt » poniedziałek, 22 sie 2016, 15:23

witam !

Mam 16 lat, waże 56 kg :x i mam 175 cm wzrostu. Awicze rok na siłowni, ale bez zadnego trenera. Niewiem czy dobrze bo moje osiągi mnie nie satysfakcjonuja. Na klatę wypycham 55 kg, biceps mam 3 cm. Prosze pomóżcie mi ułożyć dobry plan treningowy na mase. Dotychczas ćwiczyłem 4 razy w tygodniu i mysle ze było by dobrze dalej tak cwiczyc.
I jeszcze jedno pytanko...nie którzy mi mówią ze w lato sie nie powinno ćwiczyć bo traci sie durzo na masie, czy to jest prawda ?

Z gory wilkie dziaki.

Post przez roberttrebor__ » poniedziałek, 22 sie 2016, 15:27

H0rt przejrzyj dział trening a gwarantuje że znajdziesz odpowiedni plan dla siebie, jest ich naprawdę sporo.

Post przez Bumiielewicz_Endd83 » poniedziałek, 22 sie 2016, 15:28

napisz ten który teraz robisz, a powiemy co ewentualnie jest nie tak

Post przez H0rt » poniedziałek, 22 sie 2016, 15:29

poniedzialek: klatka, barki
wtorek: biceps, triceps
czwartek: plecy, nogi
pićtek: klatka

codziennie takaze brzuszki. Mam do Was tez taka prozbe, bo inne serie są na rzeźbę a inne na masę i ja niewiem za bardzo jakie są na mase. Bo ja ćwiczę wszystkipo 3 serie 1 powtórzeń i niewiem czy to jest na mase, acha i z tym samym ciężarem we wszystkich seriach.

P.S odpowidzcie tez na moje wcześniejsze pytanie: bo słyszałem ze w lato nie ćwiczy sie, bo zaduzo sie na masie traci ?

Następna strona

Powrót do Trening