przez xXxArnettexXx » piątek, 12 sie 2016, 05:40
dieta to jest podstawa - bo ona jest budulcem.
ja powiem tak kiedyś ćwicząc nie mialem diety, jadlem wszystko i dużo i nieregularnie + do tego gainera i co wiadomo roslem, ale w fet szlo tez.
ja zaczolem przykładać sie do diety, jadlem regularnie w każdym posiłku minimum 30g bialka(zawsze tak robie jakoś z przyzwyczajenia) + wegle glownie zlozone i skończyły sie moje problemy z fetem, np.
nie ćwiczyłem brzucha wcale i w porownaniu do tego co mialem ponad 3 lata temu, klata mi urosla a brzuch sie zmniejszył a waga poszła w gore.
I tez nie potrzebowałem spalaczy itp.
tu zgadzam sie z Mada1989 to nie o to chodzi ze ty weżniesz przykladowa dietę z ulotek z firmy Olimp i będziesz sie nią sugerowal, bo to nie ma sensu bo to jest dl zawodowców dla których kulturystyka jest praca takich jak Pudzian a nie normalnych ludzi.
poza tym przyzadzenie tego typu posilkow jest bardzo czasochlonne, dlatego podstawa są produkty ogólnie dostępne i łatwe do przyzadzenia.
Poza tym nie musisz codzinnie jeść ryzu, jest makaron kasza gryczana nawet ziemniaki od czasu do czasu nic wielkiego ci sie niestanie, naleśniki z serem, albo robisz sobie normalne kanapki z ciemnego pieczywa z masłem orzechowym takim lekko słonawym + jakas chuda wędlinę np.z indyka + warzywa pomidory, papryka ogorek i do tego walniesz odzywke wysoko bialkowa nie mowie ze każdy posiłek powinien składać sie z kanapek ale 1 czy 2 razy na dzien czemu nie.
Dieta to nie tylko ryz i kurczak