przez IKayleeI » wtorek, 26 lip 2016, 20:52
no nieeeee tutaj tez cie przywiało hrhr %-)
a przy okazji uświadom mnie co to jest phenyl i dlaczego meta na pierwszy raz nie ale test tak.
zobacz od kiedy tu jestem i przywianie bardziej pasuje do ciebie, po drugie masz do mnie coś zapraszam na priv, po trzecie, phenyl to nandrolone phenylopropionate(jakbys nie wiedział np superanabolon, dubol) po 4 meta nie ponieważ uważam ze jest mocnym a zarazem szkodliwym srodkiem, a czas na nią jeszcze na pewno przyjdzie, co do prolo to z całej tej czwórki faktycznie jest najgorsze na pierwszy raz, ale według mnie juz lepsze od mety(poprostu mam sentyment do testosteronu który dla mnie jest podstawa, każdego cyklu, na pierwszym cykl powinno sie budować podstawe, masę i sile co daje prolo) co do kolejności srodkow na pierwszy cykl dalbym tak: oxandrolone, nandrolone phenylopropionate, nandrolone decanoate, testosterone enanhate)
dziekuje za odpowiedz... ale co kogo interesuje twój sentyment do prolo? %-) Jakbym mial porównywać to prolo i meta stoja gdzieś niedaleko siebie pod wzgledem sajdow.
Faktycznie masz wiecej postow.Ale jak sie domyślasz ich liczba o niczym nie świadczy :D