Panos1981 jak chce dzieki temu jechać troche na masę w polaczeniu z dieta i bilakiem to raczej bym wrzesien proponowla a pozatym treningi w wakacje nie są za bardzo na maxa mozliwosci człowiek sie szybciej meczy bojest gorąco i duszno przynajmniej tak jets u mnie chcociaz sila z treningu na trening rosnie
Nie dostrzegacie antykatabolicznych właściwości kreatyny Pomimo swych innych wlasciwosci, kreta również zwieksza syntezę protein. Tylko nie wyskakiwać mi z tekstem, ze zalewa woda , bo to nie oma :D
nie zalewa za dużo bo heh ja z wagi moze z kg starcilem no antyktabolik to jest ale raczej gosc liczy napozadnego kopa po krecie a w wakacje nie polecam bo imprezy pifko vodeczka to tamto i efekty pójdą sie je***c ; a we wrzesniu i tak jak chce masę to lepeij ja zrobi nz teraz
Crester 25 kaps za 88 zl - (35 dni cyklu w dawkach producenta ) Cell Pump 665 gram 1 zl (W tym nie ma estru??) (42 dni cyklu w dawkach producenta) Xpand 775 gram za 17 zl - ilość porcji podana 50....... jedna porcja według zaleceń producenta to 15,5 grama- czyżby nie za dużo ?? (czyli niby na 25 dni)