Trening na rzezbe

Tysiące godzin spędzonych na siłowni, hektolitry wylanego potu, walka ze swoimi słabościami.
Ten dział stworzony jest z myślą o Tobie - spytaj czy dobrze ćwiczysz.

Post przez ElizaLwm » sobota, 16 lip 2016, 10:03

oczywiscie, ze bede pamiętał wkoncu przygotowałem artykuł o rzezbieniu sie, który mam w sygnie /

Post przez TANATLOK » sobota, 16 lip 2016, 10:04

podzielam zdanie kolegów co do tej wycinki ale zrobisz jak będziesz uwazal.
Co do treningu to za dużo serii i proponował bym jak IbiurachgI zrobić wg planu na mase, a wage tracic poprzez aeroby oraz diete.
Za dużo cwiczen na klatke za mało na barki i gdzie tam masz na boczne aktony barkow? zamiast arnoldkow zrobił bym unoszenie bokiem.
Trening podzielił bym na 4 dni.Wg mnie za dużo wspiec na palce.To tak pokrótce z mojej strony.
Aha ja jak by robił na rzeźbę to pomysla o bardziej zlozonym treningu opierającym sie na super seriach, giga seria, seriach łączonych ale to tylko ja //:-D :-D /

Post przez ElizaLwm » sobota, 16 lip 2016, 10:04

super serie nie bardzo bo ciezko wyrwać odrazu potrzebny sprzęt jak jest dużo ludu na siłowni //:-D :-D /. Arnoldki obejmują boczne i przednie aktony barkow a wyciskanie zza głowy boczne aktony . ponieważ nie mam czasu isc z siłki do domu, przebrać sie i biegać dlatego chce maksymalnie wykorzystać intensywny trening na silowni.
biegać bede w soboty i niedziele ( w sumie to juz biegam )

Post przez TANATLOK » sobota, 16 lip 2016, 10:06

wyciskanie zza głowy i arnoldki angazuje przednie i boczne, osobiście uwaza ze potrzeba bardziej izolowanych cwiczen przy rzezbie

Post przez ElizaLwm » sobota, 16 lip 2016, 10:07

bez obaw wszystko co wykonuje prócz hantli jest wykonywane na maszynach, które zapewnija mi idealna technikę i pełen zakres ruchu

Post przez IbiurachgI » sobota, 16 lip 2016, 10:07

Jak przy tej wadze masz dużo fatu i mówisz ze jesteś zatluszczony, to masz mało mięśni.Cwicz normalnie na mase, a rzeźbę zostaw na lato.
Lato nie sprzyja do robienia masy a rzeźbę będziesz mógł zrobic.I jeśli myslisz ze antykataboliki w 100% zabezpiecza ci mięśnie to możesz nie mile sie zaskoczyc, ujemny bilans kaloryczny i dużo ruchliwość w ciągu dnia - antykataboliki mogą nie pomoc:>

Post przez ElizaLwm » sobota, 16 lip 2016, 10:09

no to mogę miec mało mnie narazie masa nie kreci, nie musze miec 4 w lapie wole miec ladna rzeźbę i kaloryferek na brzuchu //:-D :-D pewnie nie zrozumiecie tego jak mozna nie robić masy ale jednak, masa wkrótce sama przyjdzie narazie chce miec to co sobie założyłem

Post przez PMattson » sobota, 16 lip 2016, 10:09

"Gringmybody nie wiem ile mam % BF i idź nabijać sobie posty gdzie indziej" wypraszam sobie... Gdyby mi zależało na postach to bym nie zakładał nowego konta... Skoro chcesz robić wycinkę to przydało by sie znac swoje BF%, na innym kompie mam zapisane linki z programami które oszacują ile masz fatu po podaniu swoich wymiarów itp.
Napisze jeszcze ze przeciętny szczupły facet ma 15% tluszczu

Post przez ElizaLwm » sobota, 16 lip 2016, 10:09

ohh nie rozumiesz, ze nie interesuje mnie ile mam bf, chce robić rzeźbę i tyle, chyba wiem jak wyglądam długo mam styczność z silownia i wiem czego mi trzeba.
Nie widać zyl to znaczy, ze trzeba sie rzeźbić

Post przez CelsaCro » sobota, 16 lip 2016, 10:10

108575:date pić, 23 lut 2007 - 12:56:name PMattson) ''(PMattson @ pić, 23 lut 2007 - 12:56) snapback108575/snapback ''!Skoro chcesz robić wycinkę to przydało by sie znac swoje BF%, na innym kompie mam zapisane linki z programami które oszacują ile masz fatu po podaniu swoich wymiarów itp.
Napisze jeszcze ze przeciętny szczupły facet ma 15% tluszczutakie programy są do dupy ..

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Trening