kretka 3l-5l

Pytania dotyczące stosowania suplementów, dobór odżywek, suplementacja.
Najlepsze odżywki na masę, odchudzanie, siłę, wytrzymałość mięśniową.

Post przez Korff1986 » sobota, 25 cze 2016, 12:01

Zgadzam sie z POWEREM.
odnośnie treningu 3 godzinnego, tez uwazam, ze jest do doupy.
Moim zdaniem dobry i intensywny trening nie powinien przekraczać 45-6 minut.
Jak trwa dluzej, to znaczy, ze robisz za dlugi przerwy miedzy seriami, a to znaczy, ze nie jest intensywny.
biorąc pod uwagę 3 godziny, to pewnie przerwy miedzy seriami trwają z 15 minut :D

Post przez BighamHo » sobota, 25 cze 2016, 12:03

co do wody to czemu w zawodowi kulturyści i producenci supli radza pic od 3 do 5l wody?

Post przez Korff1986 » sobota, 25 cze 2016, 12:05

Np.
by dostsarczyc odpowiednie mikro/makro elementy komorka mięśniowym

Post przez BighamHo » sobota, 25 cze 2016, 12:08

dzieki za dobra rade

Post przez syndromicbes1965 » sobota, 25 cze 2016, 13:25

ta po drodze oglądam klan i m jak milosc, ale poza tym to nie mam przerw, wiec czyba nie jesttak zle? a tak na powaznie to odpowiada mi taki trening , bo po pierwsze gdy ćwiczę brzuchu przez 3 minut, a nie 5 min (tyle cwicze, do godziny nie daje rady) to musiałbym robić krótkie przerwy, a nie moge, bo mnie bardziej nogi bola od trzymania sie na lawce, po drugie ćwiczę siłowo nie ciagle na jedna partie X serii a potem na druga Y, tylko bywają cwiczenia na przemian i to pozwala mi dluzej cwiczyc,
tak jak mowie taki trening mi odpowiada i są ciagle postepy. w sumie pudzian tez ma trzygodzinne treningi i jakoś sobie radzi no nie?

Post przez Rolando81 » sobota, 25 cze 2016, 13:29

Ale Pudzian robi takie treningi zeby sie dobrze przygotować do zawodow.
Musi byc bardzo wytrzymaly.
Dlugie treningi daj właśnie wytrzymałość fizyczna.
A jak sie chce masę to nie należy ćwiczyć 3 godziny bo spaleasz energie i pocisz sie strasznie co powodować moze zmniejszenie rozmiarów miesni.

Post przez Roof87 » sobota, 25 cze 2016, 13:31

właśnie chłopaki jak mu wchodzi treniol przez 3 godziny i ma na to czas to niech tak ćwiczy w końcu nie prosił o rade na tem treningu.

ja osobiście ćwiczę zazwyczaj od 45 do 9 minut lacznie z rozgrzewka i prysznicem i na każdym treningu kazda partia za wyjątkiem kappturow.

wody należy pic dużo w okresie gdy sie dużo pocimy, czyli trening i upalne lato.
producenci zalecają picie dużej ilosci wody, bo jak sobie ktoś odwodni organizm to nawet NOZ ani Xpand mu nic nie dadzą a wtedy pojawiają sie mity, ze suple nic nie dają i trzeba sięgnąć po koks.
zresztą przypuszczam, ze większość tych co sięga po koks popelnia błąd właśnie na baize diety, odpoczynku i picia wody z tad te mity ze bez sterydów sie nie da nic zmasować

Poprzednia strona

Powrót do Odżywki i suplementy