Jablczan kreatyny + L-glutamina

Pytania dotyczące stosowania suplementów, dobór odżywek, suplementacja.
Najlepsze odżywki na masę, odchudzanie, siłę, wytrzymałość mięśniową.

Post przez Cheesema1973 » środa, 22 cze 2016, 10:13

Mam maly dylemat a mianowicie
dostałem na swieta od koleżanki aminokwasy z Treca dokładnie to L-glutamine starczy mi na 1 dni przy maksymalnych dawkach.Teraz zakupiłem sobie Reactor Pro z Treca czyli Jablczan kreatyny.Jak mam brac to najpierw Jablczan potem aninokwasy na odwrót czy razem od poczatku ze wszytskimnie chialbym tego cyklu zrąbać zeby mial najlepsze przysorty masy.
Przydalby mi sie ogulnie nowy plan teraningowy ale to jeszzce poszpekam na forum.

P.S. Ja sobie nie wybierałem tego zestawu poprostu chcialm sobie kupić jablczan a te aminokwasy dostałem w prezenice od kol.
Ogulnie to zastanawiam sie czy zrobić sobie z ta kuracja HST czy moze po niej.

Post przez Exonel1964 » środa, 22 cze 2016, 10:15

RAzem a jakbys chciał najlepsze efekty to dorzuć gainera i oczywiście diete, chyba wiesz ze same supe dużo Ci nie dadza, musisz dostarczać odpowiednia iloc składników właśnie z diety.
odzywki to tylko jej uzupelnienie

Post przez Cheesema1973 » środa, 22 cze 2016, 10:20

i oczywiście diete, chyba wiesz ze same supe dużo Ci nie dadza, musisz dostarczać odpowiednia iloc składników właśnie z diety. odzywki to tylko jej uzupelnienie
hmmm... pomyslmy...chyba tak...tak wiem
Nie musisz mi mówić o tym jestem bardzo dobrze zorietowany nie ma tu wogule o czym dyskutować to oczywiste ze trzeba stosować diete.
Ale dzieki za wypowiedz

Post przez YOKOYAMA » środa, 22 cze 2016, 10:23

jeśli nie kupiłeś bialka ja bym wyrzucił glute pierw bialko a później dodatki

Post przez Cheesema1973 » środa, 22 cze 2016, 11:42

ja chciałem zrobić na odwrót z tego względu ze po glutaminie beda gorsze efekty niz po jablczanie a pozatem te glutamina nawadnia poczesci miesnie.

Post przez Abbeyyy » środa, 22 cze 2016, 11:48

ty chcesz zrobić masę na samej glutaminie?

Post przez Cheesema1973 » środa, 22 cze 2016, 11:50

Nie jeszcze na kreatynie, teraz juz wziolem kreatynę i glutaminę potem napisze co i jak.

Post przez Panos1981 » środa, 22 cze 2016, 12:40

mam smutna wiadomość do ciebie, na samej krecie i glucie to nie zrobisz masy tu jest potrzebne bialko w odpowiedniej ilosci.
YOKOYAMA ma racje, podstawa to bialko i dieta, suplementy to tylko dodatek, bez tego nie dzialaja.
to tak jakbys kupił dodatek do paliwa a nie mial paliwa w samochodzi - i tak nie pojedziesz, także dokup bialko i uluz sobie pozadna dietę inaczej efekty beda marne a suple zmarnowane

Post przez Cheesema1973 » środa, 22 cze 2016, 15:14

No z tym doborem supli to moze dalem troche ciała ale chciałem przetestować pozadnie jablczan, wszystkiego trzeba sprobowac.A jeśli chodzi o dietę to nie wiem o co Wam chodzi przeciez jestem juz na tym foum ponad rok (jak nie 2 lata) i DOSKONALE wiem o tym ze trzeba miec dobrze ulozona dietkę i ja stosować (caly czas tak robie).
A co do tego bialka to roznie jest brałem WPC 8 z Ostrwii i do tego super dietka i efekty byly raczej hmm..malo zadowalajace.Jedyne co to mi sie poprawiła jakość miesni no i moze mi uroslo z 0,5 cm w bicku a zdzarlem tego 3 kilo.Dlatego teraz jak juz kupie lepiej przyswajalne ialko 12 albo jakoś tak.

A po tej mojej kuracji nawet niezle mi idzie juz po 2 tyg poszło mi 1,5 cm w bicku :

Powrót do Odżywki i suplementy