przez Peevy_ » środa, 15 cze 2016, 11:58
Szczerze,wg.mnie to co napisałeo nie ma wiekszego sensu. :lol:
widocznie nie chcesz czegoś zrozumeic
Na maxymalne wykorzystanie mocy koksu składa sie wiele czynnikow,ale zgranie środkow do odbloku nie jest tak istotnym elementem,co nie znaczy że w ogole nie jest ważne.Odpowiedz sobie sam:czy jest to konieczne
powiedz mi po co brac nandrolon 1 tyg a testa tylko 6... logiczne, ze pociągniesz 11-12 tyg bedzie bardziej anaboliczne...
Przy rospisaniu tego cyklu głównie sugerowa3em sie jego 3agodnooci1 -test miał być nieznacznym dodatkiem(zauważ że jest to jego I cykl)
to sie stosuje test na zasadzie HRT i ciągnie przez caly cykl
Co do DE...pozostawie to bez komentarza,caly ten deca dick i ostatni szum w oko3 niego-mam na ten temat odmienne zdanie,a chyba nie powiesz mi że tydzień na testo.wiecej lub mniej spowoduje takie skutki
moze mas zodmienne zdanie po swoim przykaldzie i zamiast nandrolonu miales walony test
Id1c dalej: testosteron ciągniesz równo lub dlużej od nandrolonu -skoro testa to dlaczego nie meteż -wiem że to g3upie ale analogicznie też tak powinno być :lol: -a w przypadku połączenia nandrolonu phenylpropionate z enanthatem?
zapewne test ciągn1a również dlużej...(IHorderI by pociągn13,regu3ke zna :-) )
wiesz jak jesteś kaskaderem i nie szkoda ci watroby to możesz ciagnac i przez 16 tyg skoro tak na to patrzysz, to metę podajemy na końcu cyklu i bedzie SI dlaczego nie słyszy sie o polaczeniu supory z prolem ? bo niekt nie ma ochoty kuc sie często i długo co eni znaczy, ze nie mozna
utrzymanie masy po cyklu zależy min.od odblokowania,a odblokowanie nie jest zale?ne od zegrania środkow ,tylko od przywrócenia równowagi hormonalnej- to tak po krotce.
ok, czyli jak nie jest zgodne od zwegrania srodkow, to według twojej wypowiedz mogę zacząć odblokwoanie dzien po ostatnim stzrale