2 Cykl kretki

Pytania dotyczące stosowania suplementów, dobór odżywek, suplementacja.
Najlepsze odżywki na masę, odchudzanie, siłę, wytrzymałość mięśniową.

Post przez Marek-L » sobota, 11 cze 2016, 23:49

WItam chciałem sie zapytać co mam wziasc na 2 cykl pierwszy to byla mikrorozdrobniona z olimpu a teraz krucho z kasa mysalem ze z treca wezmę creatine +B1+ALA moze taurynę bym mial kasę i ze 5 zl by mi jeszcze zostało i co za te 50? moze ostrowi 1,5 kg moze glutaminy ? moze aminokwasy w plynie nutrend albo same BCAA no doradźcie dziekuje z gory
Pozdrawiam

Post przez xXxmancixXx » niedziela, 12 cze 2016, 06:54

Jak chesz łapać masę to kup ostrowie lub jakiś gainer ( mass xxl ) !! Aminokwasy to nie warto !! A zamiast tauryny kupuj sobie jakiś napuj energetyczny lub kawke se wypij przed treningiem to bendziesz mialto samo !

Post przez Hausmann1979 » niedziela, 12 cze 2016, 07:42

KONRAD... Z zakupami sie nie spiesz.
Napisz ile masz w sumie kasy na suple, a coś pomyslimy.

Post przez Lindon1988 » niedziela, 12 cze 2016, 08:26

lub kawke se wypij przed treningiem to bendziesz mialto samo !

:| :| z tego co słyszałem kofeina ogranicza wchlanianie kreatyny a taurynawrecz przeciwnie jest jej transporterem wiec nie bedzie to samo

Post przez Marek-L » niedziela, 12 cze 2016, 13:34

Marcin mi ładnie sciemnia z kawa kawe pije nałogowo i wiem ze przy kretce nie wolno dlatego zepsułem troche pierwszy cykl...ale cóż mam jakieś 12 zl staż 8 miechow hyh i tylko tyle aha i mialem długo dietę redukcyjna tnz Tussipecdt i te sprawy z 82 kg spadłem na 68 wiec nie chce spowrotem w tluszcz obrosnąć dlatego dla mnie biało chyba lepsza niz gainery

Post przez Hausmann1979 » niedziela, 12 cze 2016, 15:24

Chlopaki, z ta kofiena i kreta to MIT. Naturalnie, ze mozna pic kawe w trakcie cyklu kreatynowego. Tylko pod jednym warunkiem - nie w tym samym czasie. Po ok. 2 godzinach od wciągnięcia krety spokojnie mozna zrobić sobie coffe break. Ba! Ostatnie badania donosza, ze pijac kofeinę nie tylko unikniemy nowotworu jelita grubego, lecz zminimalizujemy potreningowe bole miesni

Marek-L: wejdź prosze w podwieszony post o efedrynie i potwierdz, ze Tussipect w TABLETKACH jest dostępny w każdej aptece bez recepty, pomimo iz zawiera 15mg chlorowodorku efedryny Bo ja juz nie mam sil tłumaczyć

Post przez Marek-L » niedziela, 12 cze 2016, 17:57

ja chce pojsc na masę i zeby nie było dluzych spadków dlatego mysalem o jablcznia ale na drugi cykl to chyba za szybko pozatym cena...roznica przynjamniej 4 zl a za to to bym mial kilogram ostrovi a i właśnie ja mysle ze odzywka bialkowa lub gainer to nie najlepszy pomysl bo z diety wyciągam spoko 120g bialka i mysle ze to by wystrczylo a lepiej glutamina lub jakieś amino po treningu bo do HMB mnie wszysycy zniecheceja

Post przez JIssac » niedziela, 12 cze 2016, 18:20

Ja bym CI jako drugi cykl polecił Creapure Monohydrate Hi-Teca jest to szysta kreta 99,99g na 100g produktu bardziej czystej nie znajdziesz.
I do tego przez 2 tyg glukozę a potem powinno sie brac Carbo ale nie mialem kasy to brałem glukozę tylko mniejsze dawki ok 20g a nie 50.

Tylko bardzo unikać alkoholi i ćwiczyć bo tak to szybko spada sila jak i masa.

Powrót do Odżywki i suplementy