co do gainera

Pytania dotyczące stosowania suplementów, dobór odżywek, suplementacja.
Najlepsze odżywki na masę, odchudzanie, siłę, wytrzymałość mięśniową.

Post przez IdezobiofI » poniedziałek, 6 cze 2016, 19:44

na poczatku powiem wszystkim siebia, z pewnooai1 wielokrotnie były poruszana podobne pytania, które ja mam zamiar zadaa, ale jakoś nie mogę ich znaleźć przejdźmy do konkretow, mam zamiar kupić sobie gainer Megabol Mass Gain i chciałem dokupić coś do tego, ale za bardzo nie wiem co, oczywiście ćwiczę na mase, mam odpowiednia dietke, staż na si3ce 3 miechy, ale wcześniej ćwiczyłem, tylko musiałem przerwaa, ale teraz ponownie wracam do formy, a wiec co byocie mi doradzili, z gory dzieki i pozdro.

Post przez Laura-Haske » poniedziałek, 6 cze 2016, 21:35

Nie wiem czy wiesz ale ten gainer jest bardzo nie dobry w smaku, poprostu przy piciu tego produktu zrywa na wymioty, tak pozatym nie jestem przekonany do firmy MEGABOL.Myśle ze mogł byo do tego dokupić jakas kreatynę i jak byo miał jeszcze jak1s sumę to do tego glutaminę albo zwyk3em aminokwasy.

Post przez IdezobiofI » wtorek, 7 cze 2016, 06:18

hmm spox, to mzoe nie kupie tego gainera, tylko z innej firmy, a co sadzish o gainerach z olimpu, i jeszcze jedno, czy kreatyna nie jest bardziej na rzezbe, aniżeli na mase?? bo właśnie nie jestem zorientowany za bardzo

Post przez Laura-Haske » wtorek, 7 cze 2016, 06:38

Nie kreatyna nie jest na rzeYbe, a co do gainerow z Olimpu polecam Olimp MCt sam stosowałem jest ca3kiem ca3kiem, i też dobrym rozwiazniem moze okazać sie MASS XXL Treca

Post przez IdezobiofI » wtorek, 7 cze 2016, 07:05

dzieki

Post przez mariannsaStars » wtorek, 7 cze 2016, 07:32

Ja proponuje ci od3o?ya kasę i poczekaa jeszcze ze 3 miechy. Teraz poćwicz sobie na suchara.

Co do gainerow. To nie kupuj gainera firmy Megabol. Tego akurat nie polecam.

Lepiej tak jak napisali poprzednicy - Olimpa, albo Treca. Do3o?y3bym jeszcze Weidera.

Pozdro ziomale.

Post przez Laura-Haske » wtorek, 7 cze 2016, 07:42

Tylko produkty Weidera troche kosztuja.

Post przez mariannsaStars » wtorek, 7 cze 2016, 08:15

Ale są warte tych pieniedzy...

Post przez xXxClynexXx » wtorek, 7 cze 2016, 08:25

a ja tak z innej beczki...pytam po prostu z ciekawosci...
Czy Gainer'a mozna brac bez jakiegokolwiek treningu ? Czy beda wtedy jakieś skutki uboczne np. nagle chudniecie czy coś w tym stylu ?
Nie chodzi mi tutaj o wzrost masy mięśniowej i tłuszczowej tylko po prostu o to, czy mozna go używać jako zwykle uzupelnienie diety w bialka węglowodany itp. bez jakiegokolwiek trenignu i czy nie stanie sie przy tym coś zlego z organizmem...

Post przez legnjogg » wtorek, 7 cze 2016, 08:44

Czy Gainer'a mozna brac bez jakiegokolwiek treningu ? Czy beda wtedy jakieś skutki uboczne np. nagle chudniecie czy coś w tym stylu ?
...

w sumie to i można, nikt ci nie zabroni, po tym na sete nie będziesz chud3, a wrecz przeciwnie - przybędzie ci ma3e co nieco na brzuchu.
ale nie rozumiem czy pytasz po to żeby sie po prostu dowiedziea ,czy chcesz brać a nie cwiczysz??? (w tym drugim przypadku nie widze sensu )

Następna strona

Powrót do Odżywki i suplementy