przeczytałem najnowszy art Giery ale czy uważnie ? liczę na pomoc...1.
Waga * 24 BMR.2.
BMR * 0,9 BMR dla kobiet.3.
BMR dla kobiet * współczynnik aktywności dzienne zapotrzebowanie kcal.waga- 58kg1.
13922.
12583.
współczynnik aktywności - 1,3... 1635 kcal - dzienne zapotrzebowanie!--sizeo:4--span font-size:14pt;line-height:100% !--/sizeo--DIETA:!--sizec--/span!--/sizec--Bede sie opieral, znaczy znajoma na ograniczeniu wegli powiedzmy do 100-150g ed (zmniejszac co jakiś czas ?)Bialka wiecej ponad 60% no i tluszczy zdrowych...duzo wody i sokow...Na razie mysle o 4 posilkach dziennie a po ok tygodniu zwiększyć do 5... ?Mam problem ze sniadaniem bo przed i po treningu mysle, zeby dac ryz/kasze z jakimś kurczakiem lub piersią lub ryba, powiedzmy ok 50g ryżu przed i po treningu ? Moze byc ?A moze na sniadanie platki owsiane ? ...+oliwa z oliwek + jajakolacja (minimum 2h przed spaniem)150g twarogu, chudego lub puszka tuńczyka w wodzie +oliwa z oliwekdo tego aerobik i silowniaPo ok miesiącu dorzuci taurynę i TSE, ale przypilnuje zeby odłożyła jak beda efekty...Witaminy oczywiście od 1 dnia z dieta.Jest to jej 1 dieta na odchudzanie, nie jestem expertem w spalaniu wiec liczę na pomoc :