jakie najlepsze aeroby?

Tysiące godzin spędzonych na siłowni, hektolitry wylanego potu, walka ze swoimi słabościami.
Ten dział stworzony jest z myślą o Tobie - spytaj czy dobrze ćwiczysz.

Post przez jumgapracemgr1965 » środa, 27 kwi 2016, 22:49

no wlasnie, szybki marsz jest lepszy od samego biegania w kwestii spalania tkanki tluszczowej, dlatego ja osobiście polecam łączyć marsz z biegiem czyli marszobieg w stosunku 3 minuty szybkiego marszu na minutę truchtu i co jakiś czas zamienić trucht na bieg lub robić przyspieszenia biegowe na krótkich dystansach

Post przez Gillogly84 » środa, 27 kwi 2016, 22:52

Kto co lubi - ważne aby sie dużo ruszaa i palia tłuszczyk, a dobór ćwiczen zależy od upodobania 8)

Post przez KennethPL » środa, 27 kwi 2016, 22:53

biegaa i tak nie moge, a steppera sprobuje pokatowaa, może sie przekonam

Post przez homoglibek » środa, 27 kwi 2016, 23:11

u mnie na siłowni panuje bardzo duze kontrowersje wokół steppera, wiele dziewczyn , będących na redukcji, skarży sie,ze tak bardzo polecany na piekne uda i posladki, pomimocwiczen w prawidłowym tempie na spalanie, bardzo rozbudował im te czesci ciała a nie o to im przeciez chodzilo.
co wy na to?czy rzeczywiście jest cudownym sprzeten do osiagniecia pieknych ksztaltow, polecacie przy zrzuceniu 8-10kg, gdzie właśnie punktem krytycznym są uda i posladki?ja wytrzymuje,pomimo mojej dobrej kondycji jedynie 10-15min na stepperze, o niebo wole bieznie... dzieki za powazna odp

Post przez Goll1978 » środa, 27 kwi 2016, 23:14

Najlepsze jest bieganie (chociarz nie zawsze). Można również maszerować jest to lepsze pod tym wzgledem że nie obci1?a tak stawow.
Gdy ktoś ma ze 11 kg wagi to bym mu raczej polecił marsz niż bieg, w przeciwnym wypadku mogło by to być zabujcze dla jego kolan.
Tyle tylko żeby wypalia tyle kalori co podczas biegu trzeba na marsz poowiecia raz tyle czasu.
:D

Post przez jumgapracemgr1965 » środa, 27 kwi 2016, 23:28

u mnie na siłowni panuje bardzo duze kontrowersje wokół steppera, wiele dziewczyn , będących na redukcji, skarży sie,ze tak bardzo polecany na piekne uda i posladki, pomimocwiczen w prawidłowym tempie na spalanie, bardzo rozbudował im te czesci ciała a nie o to im przeciez chodzilo.  co wy na to?czy rzeczywiście jest cudownym sprzeten do osiagniecia pieknych ksztaltow, polecacie przy zrzuceniu 8-10kg, gdzie właśnie punktem krytycznym są uda i posladki?ja wytrzymuje,pomimo mojej dobrej kondycji jedynie 10-15min na stepperze, o niebo wole bieznie... dzieki za powazna odp  

Ja tam ci polecam jazdę na rowerze ktora najlepiej modeluje nogi (wydluza je a glownie o to chodzi wam dziewczynom) i tylek od stepra nogi rosna wszerz, jak sie zdecydujesz na rower to pamiętaj abys miala prawidłowo ustawione siodełko tzn tak wysoko aby nogi wykonywały caly ruch podczas pedalowania, steper bedzie dobry dla podkreslenia tych parti ciała o których wspominasz to tyle

Post przez xXxSheilaxXx » środa, 27 kwi 2016, 23:43

Rower siedząco-leżący.
Można sie wyciągnąć, wzi1Ya ksiazke, puocia walkmena... i godzina mija w mig.
Zawsze taką sesją kończę trening.

Post przez DiegoHeliodor » środa, 27 kwi 2016, 23:46

ja polecam rowerek w roznych cyklach ja osobiście lubie 3 lekkiej jazdy potem 5 seri szybkiej to jest: 1 szybko 3-5min
5min przerwy i znowu tym razem mnie i tak wszystkie serie na koniec lekko 10-15 min i jest ok ...jeszcze polecam skakankę i oczywiście jakieś gry zespołowe typu siatkowka pilka nozna noi to by było na tyle...

Poprzednia strona

Powrót do Trening