Prosze o pomoc:)

Pytania dotyczące stosowania suplementów, dobór odżywek, suplementacja.
Najlepsze odżywki na masę, odchudzanie, siłę, wytrzymałość mięśniową.

Post przez tahlia » wtorek, 19 kwi 2016, 12:13

Witam, chciałbym sie was poradzic.. jakie odzywki beda dla mnie odpowiednie, wiec jestem biegaczem ( uprawiam biegi sprinterskie jak zarówno i długodystansowe ) chciałbym kupić sobie odzywki ( juz brałem kilka rodzajów odzywek)... ale teraz chciałbym kupić odzywki o takie specyfice ktora bedzie odpowiadała memu problemowi.. wiec chciałbym spalić tluszcz jak i zdobyc sily w nogach ( potrzebna jest bardzo do biegów sprinterskich ) jak i wytrzymalosc.
Co do siłowni to chodze raz na tydzien.
Moja prosba jest taka, abyscie pomogli mi dobrać odzywki do tego zastosowania co podalem wyzej.
z Gory dzieki

Post przez adameks1993 » wtorek, 19 kwi 2016, 19:06

ważysz 10kilko mniej od mojej wagi i nie wiem co chcesz zucac jak biegasz to sam tlusz sie wrescie spali na diecie, jak dla ciebie to odrzywki Ci do takiego rodzaju dyscypliny nie są potrzebne w takim wieku moim zdaniem strata kasy,

Post przez xXxThompkinxXx » wtorek, 19 kwi 2016, 20:57

polecam ci dietę i trening, bo co ty chcesz brac za suple jak chodzisz na siłkę raz w tygodniu.
Same suple nic ci nie dają tym bardziej przy tej wadze nie wiem co wielkiego chcesz zrzucac??

Post przez adameks1993 » wtorek, 19 kwi 2016, 20:59

Nie chce zrzucać tylko wyzucac kasę

Post przez adiofekT85 » wtorek, 19 kwi 2016, 21:01

Tluszcz wykorzystaj jako energie przy treningu nóg na silowni, a wytrzymałość zwieksza sie chyba na treningach biegowych //laugh.gif :lol: laugh.gif /

Post przez tahlia » wtorek, 19 kwi 2016, 21:04

No mozwe i macie racje co do suplementow, ale do mojej wagi to chyba nie, wiec ja waze 7 kg ale mam dużo tluszcuz i to chyba jako w mojej dyscyplinie sportu jest dużo //:-D :-D Najbardziej chciałbym sie skupić na stracie tluszczu..

Post przez xXxThompkinxXx » wtorek, 19 kwi 2016, 21:25

to rob aeroby.
Czemu wszyscy mlodzi "sportowcy" dążą do wyników za pomocą chemii a nie treningu i diety??!! Na spalenie tluszczu bardzo dobry jest basen

Post przez adiofekT85 » wtorek, 19 kwi 2016, 21:42

Aeroby rano i po treningu po minimum 3 minut.
Najlepiej na pusty zoladek.

Post przez tahlia » środa, 20 kwi 2016, 04:32

Co do basenu to odpada, bo nie umiem plywac, chociaż chciałbym sie nauczyć bo na AWG bym sie chciał wybrać //:-D :-D a Do aerobów to mam je codziennie biegam i jerzdze na nartorolkach: A z dieta to jest maly problem... bo wstaje rano musze sie najeść zeby miec sile w szkole.. bo jak sie nie najem to sie zle cuzje i w ogole.. w szkole nieraz zjem jakas drożdżówkę później obiad to tez musze zjeść normalnie i trening ( przed treningiem musze sie najeść to jest logiczne musze miec sile ) i jak wracam po treningu to ejstem glodny, treningi mam bardzo wyczerpujace pot sie dosłownie po du** leje ale co z tego jak ja jestem obtluszcozny mięśnie na brzuchu są i to nawet bardzo mocne tylko co z tego jak półtorej centymetrowa tkanka je zaslania.. jedyne miejsca które mam nieobtluszczone to przedramię biceps łydki i uda... a resztę tluszcz.. tluszcz i jeszcze raz tluszcz i nie wiem co na ten mankament poradzic: 93336:date Oct 29 2006, 06:11 PM:name tahlia) ''(tahlia @ Oct 29 2006, 06:11 PM) snapback93336/snapback ''!Co do basenu to odpada, bo nie umiem plywac, chociaż chciałbym sie nauczyć bo na AWF bym sie chciał wybrać //:-D :-D a Do aerobów to mam je codziennie biegam i jerzdze na nartorolkach: A z dieta to jest maly problem... bo wstaje rano musze sie najeść zeby miec sile w szkole.. bo jak sie nie najem to sie zle cuzje i w ogole.. w szkole nieraz zjem jakas drożdżówkę później obiad to tez musze zjeść normalnie i trening ( przed treningiem musze sie najeść to jest logiczne musze miec sile ) i jak wracam po treningu to ejstem glodny, treningi mam bardzo wyczerpujace pot sie dosłownie po du** leje ale co z tego jak ja jestem obtluszcozny mięśnie na brzuchu są i to nawet bardzo mocne tylko co z tego jak półtorej centymetrowa tkanka je zaslania.. jedyne miejsca które mam nieobtluszczone to przedramię biceps łydki i uda... a resztę tluszcz.. tluszcz i jeszcze raz tluszcz i nie wiem co na ten mankament poradzic:/

Post przez xXxThompkinxXx » środa, 20 kwi 2016, 06:32

ważne jest nie tylko ile jest ale przede wszystkim co jest.
Zeby stracic tluszcz powinieneś ja odpowiednio zbilansowac, a z tym problemem najlepiej zgłosić sie do Kisiela

Powrót do Odżywki i suplementy