przez tahlia » środa, 20 kwi 2016, 04:32
Co do basenu to odpada, bo nie umiem plywac, chociaż chciałbym sie nauczyć bo na AWG bym sie chciał wybrać //:-D :-D a Do aerobów to mam je codziennie biegam i jerzdze na nartorolkach: A z dieta to jest maly problem... bo wstaje rano musze sie najeść zeby miec sile w szkole.. bo jak sie nie najem to sie zle cuzje i w ogole.. w szkole nieraz zjem jakas drożdżówkę później obiad to tez musze zjeść normalnie i trening ( przed treningiem musze sie najeść to jest logiczne musze miec sile ) i jak wracam po treningu to ejstem glodny, treningi mam bardzo wyczerpujace pot sie dosłownie po du** leje ale co z tego jak ja jestem obtluszcozny mięśnie na brzuchu są i to nawet bardzo mocne tylko co z tego jak półtorej centymetrowa tkanka je zaslania.. jedyne miejsca które mam nieobtluszczone to przedramię biceps łydki i uda... a resztę tluszcz.. tluszcz i jeszcze raz tluszcz i nie wiem co na ten mankament poradzic: 93336:date Oct 29 2006, 06:11 PM:name tahlia) ''(tahlia @ Oct 29 2006, 06:11 PM) snapback93336/snapback ''!Co do basenu to odpada, bo nie umiem plywac, chociaż chciałbym sie nauczyć bo na AWF bym sie chciał wybrać //:-D :-D a Do aerobów to mam je codziennie biegam i jerzdze na nartorolkach: A z dieta to jest maly problem... bo wstaje rano musze sie najeść zeby miec sile w szkole.. bo jak sie nie najem to sie zle cuzje i w ogole.. w szkole nieraz zjem jakas drożdżówkę później obiad to tez musze zjeść normalnie i trening ( przed treningiem musze sie najeść to jest logiczne musze miec sile ) i jak wracam po treningu to ejstem glodny, treningi mam bardzo wyczerpujace pot sie dosłownie po du** leje ale co z tego jak ja jestem obtluszcozny mięśnie na brzuchu są i to nawet bardzo mocne tylko co z tego jak półtorej centymetrowa tkanka je zaslania.. jedyne miejsca które mam nieobtluszczone to przedramię biceps łydki i uda... a resztę tluszcz.. tluszcz i jeszcze raz tluszcz i nie wiem co na ten mankament poradzic:/