CYCE !!!

Tysiące godzin spędzonych na siłowni, hektolitry wylanego potu, walka ze swoimi słabościami.
Ten dział stworzony jest z myślą o Tobie - spytaj czy dobrze ćwiczysz.

Post przez bryan » czwartek, 14 kwi 2016, 07:01

niemam juz cierpliwości do mojej klatki....jest zjeban* , wogole niepodcieta , niemam wogole zadnego dolnego skosu ( jest nanim whuj tluszcu ,) klatka zsantossLovea sie wizualnie z brzuchem i niema tego podciecia ani w 1 % !!! dolna czesc jest otluszcona, niewiem kuR*a co mam robic...bez kitu niewiem , i gdyby nie to , byłbym zadowolony z siebie , ale to niszcy mi cala konstrukcje i na serio niemam pojecia jak poradzić by miec typowa meska klatke piersiowa !!!!!!!!!!

qrde ludziska pomóżcie bo mam kryzys

thx

Post przez santossLove » czwartek, 14 kwi 2016, 10:35

zacznij ćwiczyć na ławce skośnej glowa w dul to powinno poprawić dolne partie miesni klatki, ja polecam system 6-8 powtuzen na 4 serie z maxymalnym obciazeniem potem jeszcze z 2 serie dla rozluźnienia mniejszym ciężarem 10-12 powtuzen

Post przez Pflorszko » czwartek, 14 kwi 2016, 15:43

oprócz tego co napisał santossLove skoro masz problem z tluszczem zacznij robić aeroby... i badz cierpliwy klata nie rosnie z dnia na dzien

Powrót do Trening