HST - kto stosowal ? Wasze opinie ?

Tysiące godzin spędzonych na siłowni, hektolitry wylanego potu, walka ze swoimi słabościami.
Ten dział stworzony jest z myślą o Tobie - spytaj czy dobrze ćwiczysz.

Post przez Frencbo__ » niedziela, 10 kwi 2016, 05:03

Jestem przy końcu 1 , od poczatku treningu przyszło mi 1,5 kg masy (dodam ze od roku nie przybrałem nawet 0,5kg - po prostu mega stagancja) - a HST pomogło i ruszło mnie z miejsca, troche trudno sie było przyzwyczaić po 5u latach do takiej formy treningowej ale teraz juz mysle nad HST vol 2

jakie są Wasze opinie ?

Post przez KOMINKIDOMOWE » niedziela, 10 kwi 2016, 06:45

ja zrobiłem kiedyś caly cykl hst jedyne co mi przybyło to obwód w kaltce poprzez mega rozrost pleców od drazka no i nogi reszta sta3a w miejscu, przy dobrej diecie supłach i rozpisce hst jest bardzo dobre ale dla zwyk3ych trenujących polecam pozostać przy dzielonym, taka jest moja opinia...

Post przez Frencbo__ » niedziela, 10 kwi 2016, 07:24

nie mierzy3em jeszcze obwodow, ale co widze na plus to poprawa klatki (moja najs3absza grupa) wkoncu zaczyna jakoś wygladaa i poprawa w wielkości ramion (tric)

jeszcze jeda rzecz ktora widze to fakt ze kończę mikrocykle wiekszym ciężarem niż ten w którym robiłem maxy - czyli przyrost siły

robie po każdym treningu 15 min aerobów (specjalnie tak krotko) i mimo tego masa idze ładnie i poprawia sie separacja - wiec lepszej sytuacji być nie może

teraz zaczynam z domowym żmą i białkiem i czekam co przyniosą 5 i negatywy

Post przez KOMINKIDOMOWE » niedziela, 10 kwi 2016, 12:17

wydaje mi sie ze dużego skoku w masie nie bedzie ale za to w sile bedzie

Post przez Frencbo__ » niedziela, 10 kwi 2016, 14:53

z tego co czytałem to ludzie 3apić po 4-5 kg masy po HST, ja złapa3em narazie 1,5kg i mysle ze z 0,5-1kg powinno dojsa, dla mnie to jest bardzo dobra rzecz bo przy 96,5kg juz nie zalezy mi na jakichś wielkich skokach masy

Post przez KOMINKIDOMOWE » niedziela, 10 kwi 2016, 20:15

5 i negatywne są treningiem typowo siłowym jeśli twój organizm zaraguje jako bodziec do szybkiego skoku masy to bedzie dobrze, jedno jest pewne ze siła pojdzie, z masa sie dowiesz na sam koniec, powodzenia w dalszej drodze....

Powrót do Trening