Chlopaki doradzac ;)

Pytania dotyczące stosowania suplementów, dobór odżywek, suplementacja.
Najlepsze odżywki na masę, odchudzanie, siłę, wytrzymałość mięśniową.

Post przez arlatmmm » poniedziałek, 4 kwi 2016, 15:55

jeśli chodzi o bialko, to możesz wziąć nawet ostrowie- będziesz mial jej wiecej, bo nie jest droga, a dość dobra.
jeśli chcesz coś firmowego, to mogę ci polecić np.
System Protein 8 albo Whey Pro Matrix z olimpa.Co do gainerow, to jeśli zalezy ci na cenie to moze byc gain bolic, nie jest drogi, czy np.
Gainer 2.
możesz wziąć tez Mass XXL.
ogólnie wybór masz strasznie duzy, ciezko coś doradzic.
Nie lap sie tylko za 737 bo to syf.
Przy wyborze gainera kieruj sie tez poporcja wegli do bialek i jakością wegli ( szukaj tych, które maja dużo zlozonych)... Troche sie rozpisałem

Post przez Birchell66 » poniedziałek, 4 kwi 2016, 16:12

Nom rozpisałeś ;D ale to dobrze nie zalezy mi na firmie bo zazwyczaj jest tak ze moze byc syf ale firma i to właśnie za firmę sie placi..a ja chce w miarę tanio a dobrze wiec chyba sobie z prezentuje ostrowie w polowie października poczatku listopada to bedzie moze dobre rozwiazanie, jak myslisz? ;D

Post przez arlatmmm » poniedziałek, 4 kwi 2016, 18:25

Ostrowie brałem juz wiele razy, nie narzekam smak wiadomo ze nie taki jak w olimpie czy innych firmówkach i sie pieni troche ( ale ja robiłem z lyzka kakao i to zapobiegało pićnie :D )ale ogólnie dobre bialko polecam pic z kakao Mysle, ze przy twojej wadze i celu powinieneś tez kupić gainera.
Z tego co patrze na wage to nie masz zbytnio problemów z otłuszczaniem sie ?

Post przez Birchell66 » poniedziałek, 4 kwi 2016, 20:01

no az tak nie, ale wiadomo jak bym sie zaniedbał ;p , mam bardzo szybka przemianę materii i z tego powodu jestem nie zadowolony bo nie mogę zrobić takiej masy jak bym chciał no, ale moze mi sie uda te 75kg..jak myslisz? ;D

Post przez arlatmmm » poniedziałek, 4 kwi 2016, 22:35

To w takim razie wal hardgainery, moze byc np.
gain bolic ale to tylko jeden z wielu.
Jedz jak najwiecej wegli, bialko tez sobie kup, jako uzupelnienie.Pamietaj, ze twoja dieta musi miec dodatni bilans kaloryczny, dodaj 500kcal na dobę do tego, co powinieneś zjadac, jedz 6 posilkow dziennie, badz cierpliwy i bedze dobrze

Post przez Birchell66 » wtorek, 5 kwi 2016, 04:25

dzieki za rady.
Pozdrawiam  'buzki' ;d

Post przez arlatmmm » wtorek, 5 kwi 2016, 05:26

Nie ma za co, od tego jest forum Pzdr

Poprzednia strona

Powrót do Odżywki i suplementy