pomocy :(

Tysiące godzin spędzonych na siłowni, hektolitry wylanego potu, walka ze swoimi słabościami.
Ten dział stworzony jest z myślą o Tobie - spytaj czy dobrze ćwiczysz.

Post przez rakar__ » niedziela, 3 kwi 2016, 10:40

Witam was i prosze o rade, mam taki problem że strasznie urosla mi klatka no i to troszke zle wyglada : i mam takie pytanko co mam zrobić zeby nie stracic sily na wyciskaniu a żeby klatka jakoś sie zmniejszyła albo zeby to jakoś lepiej wyglądało

Post przez rakar__ » niedziela, 3 kwi 2016, 11:11

i jeszcze jedno jak mam ćwiczyć środek klatki bo mozna powiedzieć ze mam takie wklesle miejsce miedzy piersiami :

Post przez KenneyH » niedziela, 3 kwi 2016, 11:41

w sumie nie martwi3bym sie jakoś duża klata - fajnie.

może opisz dokładniej co z nią masz.
np. tkanka tłuszczowa na dole klaty, czy co ???
troche dokładniej.

p.s. - teraz dopiero zobaczy3em twój drugi posti przypominam ZNOWU o funkcji edytuj - regulamin

środek - np. wyciskanie waski chwyt (ale na klatę - nie mylia z ćwiczeniem na tric)
krzyrzowanie linek wyciągu

Post przez xXxlimoxXx » niedziela, 3 kwi 2016, 11:50

Kolego - na Twoim miejscu nie zmniejsza3bym klatki - tylko podciagna3 resztę miesni do poziomy rozwiniecia miesni piersiowych...

Zamiast zmniejszaa klatke - powiększ resztę miesni :!:

Post przez masowypitc20 » niedziela, 3 kwi 2016, 11:53

A co do srodka klaty to zacznij wyciskać hantlami,rob rozpietki,Krzy?uj linki gornego wyciagu.

Post przez karoldszlG » niedziela, 3 kwi 2016, 12:10

Zmniejszya klatę - nie czaje.
Moze występują znaczne dysproporcje miedzy gora i do3em klaty (efekt nadmiernego przywiazania do wyciskania na 3awie plaskiej). Nie wiem opisz dokładniej.

Post przez ajwusz » niedziela, 3 kwi 2016, 12:24

1.jesli klatka nieporownanie wieksza od tuowia to czas wiadomo zajaa sie obwodem
2.jesli klatki czesa jest wieksza np.gorne partie to pracuj nad dolnymi

mi3osa do 3awki na p3asko :lol: :lol: :lol: spoko

Post przez Lathropp » niedziela, 3 kwi 2016, 12:32

zmniejszya klatę :roll: :motylanoga:
ja bym nawet o czymś takim nie chciał myslea :D

Post przez rakar__ » niedziela, 3 kwi 2016, 12:42

dzieki teraz raczej jej nie bede zmniejszal tylko popracuje nad innymi partiami miesni :D

i jeszcze male pytanko: tak mysle że jak bym poprawił dolna czesc klatki to by to jakoś wyglądało i pytanie mam takie, czy jak wystarczy mi np żeby robić same skosy czyli laweczka skosna w dul , gore i plaska ?? i jak wiecie to jak inaczej mogę ćwiczyć dolna czesc klatki ?

Post przez xXxlimoxXx » niedziela, 3 kwi 2016, 12:49

Laweczka - jeżeli będziesz trenowa3 tylko na ławce, to mięśnie wejdą w pewna rutyne treningowa i możesz zapomniea o przyrostach. po to wymyślono nowe ćwiczenia, aby mięśnie miały urozmaicenie i za każdym razem dostawa3y inne bodzce.

Także wykorzystuj wszystkie ćwiczenia jakie są Ci znane, ale nie na jednym treningu. pamiętaj o równowadze - czyli musisz wybieraa takie ćwiczenia, aby mogły pracowaa wszystkie partie miesni piersiowych.

Następna strona

Powrót do Trening